Acum citește
Teatrul Dramaturgilor Români anunță premiera spectacolului: NUNTĂ ÎN CER

Teatrul Dramaturgilor Români anunță premiera spectacolului: NUNTĂ ÎN CER

Teatrul Dramaturgilor Români, instituție publică de cultură în subordinea Primăriei Municipiului București, anunță prima reprezentație a spectacolului NUNTĂ ÎN CER de Mircea Eliade, dramatizare de Andrei Crăciun și Zsuzsánna Kovács, regia Zsuzsánna Kovács – joi, 15 decembrie, ora 19:00, în sala „Iosif Naghiu”.

O călătorie în mitul eternului feminin, o poveste despre dorul cel mai profund – pierderea și (re)găsirea sufletului-pereche, spectacolul NUNTĂ ÎN CER aduce în atenția publicului, cu sensibilitate și emoție, firul invizibil ce leagă pe viață ființele umane: dragostea.

 Cunoaștem o dragoste cu adevărat mare doar o singură dată în viață, dar ce se întâmplă atunci când lasă în urmă ceva ireparabil – un suflet incomplet, în miriade de fragmente? Prin ce miracol se transformă o simplă întâlnire în extaz, în dragoste, în destin? Până unde merg alegerile noastre și de unde începe hazardul?

Un scriitor (interpretat de Lari Giorgescu) și un afacerist, fost soldat (Richard Bovnoczki) se întâlnesc într-o cabană, în mijlocul unei păduri. Tulburați, ei își povestesc marea, unica lor dragoste, o iubire ce ar fi trebuit să rămână perfectă. Rememorând întâlnirea cu cea care le-a schimbat viața, bărbații se confesează și își mărturisesc trăirile, căutând libertatea.

 „Gândește-te bine ce faci. Gândește-te bine…” și achiziționează bilet la un spectacol care te va captiva prin mister și îți va răscoli sentimentele. Scenografia spectacolului este semnată de Corina Boboc, asistent scenografie Iuliana Damir, iar muzica originală este creată de Adrian Nour.

 Următoarele reprezentații: 16, 24 și 26 ianuarie 2023.

Partener media – Daily Magazine

Vezi și

 Biletele au fost puse în vânzare pe site-ul www.bilet.ro și la casa de bilete a Teatrului Dramaturgilor Români. Rezervări: 0756 021 106 / rezervari@teatruldramaturgilor.ro.

Detalii despre program și evenimente: www.teatruldramaturgilor.ro.

 

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus