Now Reading
WRS – videoclip caliente și simbolic pentru noul single “Tu nu vrei”

WRS – videoclip caliente și simbolic pentru noul single “Tu nu vrei”

WRS îmbrățișează elementele flamenco în noul său single lansat în dulcea limbă română, în care artistul cântă despre o iubire tulburătoare, răvășitoare, ucigătoare. Vizualul este unul simbolic semnificând moartea și renașterea, dar și zbuciumul și eliberarea interioară după sentimente intense ce lasă urme.

Piesa a fost compusă de Mario Fresh, Renato și wrs și semnifică întoarcerea celui ce a fost desemnat recent în cadrul Galei Elle drept Best Male Artist al anului 2022, la rădăcinile native. Videoclipul a fost filmat în regia Loops Production.

,,Piesa aceasta este emoție pură și sunt bucuros că în sfârșit o puteți auzi. ,,Tu nu vrei” e un medicament pentru toate sufletele rănite, dar și un experiment pentru mine, pentru că până acum v-am obișnuit cu piese ceva mai energice, în spaniolă și engleză. Ador vibe-ul spaniol pe care îl are și sper să vă regăsiți și voi în ea și să vă facă, măcar puțin, momentele grele ceva mai ușoare.” ne spune wrs.

În prezent WRS are parte de noi apariții în Spania, este finalist și posibil câștigător al show-ului Tv Te cunosc de undeva, alături de Emilian, și a fost prezent în cadrul show-ului de pe YouTube al lui Pepe, în care cei doi artiști au dat o veritabilă petrecere latino.

 

https://www.youtube.com/watch?v=u5efv3DOdlY&ab_channel=Pepe

 

See Also

Pentru 2023 WRS pregătește noi surprize, noi piese și o evoluție din ce în ce mai pregnantă.

 

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top