Now Reading
NAVI lansează noul ei single și videoclip, „Pentru Totdeauna”

NAVI lansează noul ei single și videoclip, „Pentru Totdeauna”

NAVI lansează cel mai recent single al său, „Pentru Totdeauna”, al treilea extras de pe noul său EP, „Lacrimi de Unicorn”.

Muzica și versurile sunt semnate NAVI, producția îi aparține lui Cezar Hăbeanu, iar partea de pian este interpretată de Cosmin Farcaș.

Am compus <<Pentru Totdeauna>> într-o perioadă în care am înțeles că momentele cele mai intense nu trebuie să dureze la nesfârșit ca să aibă valoare, că uneori nu trăiesc nici măcar cât fluturii, dar amintirea lor are un ecou atât de puternic încât ne poate schimba cu totul. Este și o piesă despre pasiuni secrete, dar și despre asumare și curajul de a trăi momentul, ca și cum ar fi primul și ultimul.

Cezar Hăbeanu mi-a înțeles viziunea extraordinar de bine și a adăugat, ca producător, exact magia de care aveam nevoie ca piesa să iasă așa, iar pianul lui Cosmin Farcaș a fost ingredientul-minune ca să sune exact cum mi-o imaginam”, spune NAVI.

See Also

„Pentru Totdeauna” beneficiază și de un videoclip în regia lui Marian Nica, avându-l ca protagonist pe Ovidiu Voinea – și este filmat într-o atmosferă de toamnă târzie, la mare, așa cum NAVI și-a dorit dintotdeauna.

EP-ul „Lacrimi de Unicorn” este acum disponibil pe toate platformele digitale de streaming și download:
https://ffm.to/LacrimideUnicorn

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top