Acum citește
O BUNICĂ DE MILIOANE – Un imn pentru dragostea de viață care sfidează vârsta!

O BUNICĂ DE MILIOANE – Un imn pentru dragostea de viață care sfidează vârsta!

Teatrul Dramaturgilor Români, instituție publică de cultură în subordinea Primăriei Municipiului București, anunță avanpremiera spectacolului O BUNICĂ DE MILIOANE de Alexandra Ares și Dinu Grigorescu, regia Teodora Câmpineanu – marți, 20 decembrie, ora 19:00, în sala „Iosif Naghiu”.

Viața are un scenariu prestabilit: odată ce te-ai născut va trebui să și mori, altă cale nu există. O BUNICĂ DE MILIOANE este o comedie fantastică despre căutarea tinereții fără bătrânețe și vieții fără de moarte, o călătorie inițiatică spre tărâmul umbrelor, despre miracolul continuu de a exista, de a muri și învia în fiecare zi.

Nepotul favorit dorește să scape de bunica lui pentru a pune mâna pe casa acesteia din centru. Doar că simpatica bunică nu vrea să moară… O tragicomedie despre inevitabila dispariție individuală și despre mercantilism, un imn pentru dragostea de viață care sfidează vârsta.

Din distribuție fac parte: Maria Radu, Alexandru Mike Gheorghiu, Răzvan Ilie, Alina Suărășan, Iulian Sfircea, Ioana Ancea

Decor: Ioana Colceag

Costume: Geanina Pünkösti, Ioana Colceag

Muzică: Mihai Câmpineanu

Songuri: Mihai Mitițescu, Mihai Câmpineanu, Iulian Sfircea

Următoarea reprezentație: 17 ianuarie 2023, ora 19:00, sala „Iosif Naghiu”.

Vezi și

Partener media – Daily Magazine

Biletele au fost puse în vânzare pe site-ul www.bilet.ro și la casa de bilete a Teatrului Dramaturgilor Români. Rezervări: 0756 021 106 / rezervari@teatruldramaturgilor.ro.

Detalii despre program și evenimente: www.teatruldramaturgilor.ro.

Teatrul Dramaturgilor Români este o instituție publică de cultură subvenționată de Consiliul General al Municipiului București.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus