Now Reading
Emily in Paris – serialul ce îți prezintă simțul modei | ținute îndrăznețe pentru sezonul 3

Emily in Paris – serialul ce îți prezintă simțul modei | ținute îndrăznețe pentru sezonul 3

Emily in Paris, deși nu este în niciun caz o portretizare sută la sută exactă a „experienței” franceze, oferă cantitatea perfectă de delicii vizuale care l-au ajutat să devină unul dintre cele mai vizionate (și mai surprinzătoare) seriale de pe Netflix de la premiera sa din 2020. În afară de chimia organică a distribuției stelare, moda este adevăratul personaj principal al spectacolului.

Pentru sezonul 3, designerul de costume Marylin Fitoussi a preluat frâiele de la titanul industriei, Patricia Field, și oferă o imagine nouă a întregului cast.

Există un sentiment de anticipare, mai ales în ceea ce privește costumele, așa că provocarea este să nu ne repetăm – să continuăm să spargem codurile, să le încalcăm complet și să prezentăm mereu noi look-uri care sunt interesante”, spune Fitoussi despre povestea fashion din acest sezon.  “Sezonul acesta, am avut o libertate și mai mare. Mi-am putut stabili mult mai mult stilul, lucrând într-un mod mult mai apropiat și mai intim cu echipa și cu Lily Collins în special.”

În continuare vă prezentăm câteva dintre look-urile remarcabile din Emily in Paris – Sezonul 3, care este în prezent difuzat pe Netflix.

Două lucruri sunt clarificate de personajul lui Camille din Emily in Paris – Sezonul 3. Unul, ea nu este o prietenă bună; e îngrozitoare, de fapt. Însă stilul ei fashion este impecabil. Simțul stilului lui Camille este un echilibru delicat al fundației stilistice tradiționale franțuzești împletite cu un strop de kitsch, așa cum am văzut în sezoanele 1 și 2. Ochelari îndrăzneți, supradimensionați, blazere supradimensionate Jacquemus și tweed Schiaparelli modernizat.

Principalele lecții pe care le-am învățat de la Patricia Field au fost motto-ul ei „Nu ne pasă de realitate”, care mi-a oferit o mare libertate în ceea ce privește tonul și spiritul”, spune Fitoussi cu privire la abordarea ei în ceea ce privește costumele în acest sezon, mai ales când a fost vorba de personajele de origine nativă din Franța, din distribuție. “M-am lăsat dusă de val complet. Nu am lucrat așa cum am fi făcut-o într-o manieră mult mai franțuzească, încercând să găsesc zilnic o justificare pentru unele ținute“.

Și tu poți achiziționa look-ul vestimentar al lui Camille

Blazer Jacquemus La Veste
Acum 59% reducere
552 USD LA FARFETCH

 

 

 

 

CardiganSchiaparelli Anatomy
6.500 € LA SCIAPARELLI.COM
Twist PM Geanta

Geantă Louis Vuitton Twist PM
4.450 USD LA LOUIS VUITTON

 


Ochelari L.G.R Raffaello
390 USD LA LGRWORLD.COM


Sylvie – șefa de înaltă calitate, serioasă și cu tentă extrem de franceză, din cadrul Agenției Savoir – reprezintă întotdeauna femeia pariziană tradițională, ultra luxoasă. În sezonul 3, totuși, Sylvie se află la o răscruce în carieră care influențează nu numai modul în care se privește pe sine, ci și felul în care se îmbracă. Această nouă Sylvie vorbește despre asumarea riscurilor în viața ei personală și profesională, iar garderoba ei este pe aceeași pagină, personajul ei optând pentru decolteuri adânci, pantaloni de la Maison Alaïa și, atunci când se simte deosebit de aventuroasă, câteva culori grație rochiilor luxuriante de petrecere și de epocă Vivienne Westwood.

Pentru personajul Sylvie, este vorba despre posibilitatea de a-și asuma riscuri. Ea s-a îmbrăcat înainte în alb-negru; în culori minimaliste”, spune Fitoussi. „Și acum, Sylvie se aventurează să amestece fucsia cu portocaliu, poate adăugând o notă de violet. Dar amândouă [ea și Emily] au aceeași intensitate a aspectului și a intenției. Ele continuă să creeze această legătură, în același timp provocându-se una pe cealaltă. Mi s-a părut destul de reușit, pentru că Lily și Philippine [Leroy-Beaulieu] înșiși, în felul lor de a se mișca, de a vorbi și în gesturi, au reușit să creeze acel efect de oglindă și să-l transforme într-un gest amuzant.”

Și tu poți achiziționa look-ul vestimentar al lui Sylvie

Bluză drapată Maison Rabih Kayrouz
750 € LA MAISONRABIHKAYROUZ.COM

 


Pantaloni Alaïa cu talie înaltă
850 USD LA MYTHERESA
CREDIT: MYTHHERESA


Rochie midi Vivienne Westwood cu imprimeu abstract
622 USD LA FARFETCH


Cercei Drop Bar
596 USD LA MENE.COM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

See Also

 

 

Emily experimentează cu garderoba ei într-un mod măreț în sezonul 3. Deși nu i-a fost niciodată frică să încerce ținute îndrăznețe, (ea este o americancă la Paris până la urmă), stilul ei de data aceasta este mai rafinat, fără a sacrifica distracția. Puloverele cu imprimeu multicolor, cizmele metalice până la genunchi și accesoriile de bază oferite de Louis Vuitton fac parte din cea mai recentă evoluție a stilului ei.

Emily este unică; este specială. Este un personaj vesel, foarte întreprinzător. Este creativă; este o mare observatoare“, spune Fitoussi despre modul în care a evoluat simțul modei al personajului principal. „Ne arată acest lucru în special în sezonul 3, pentru că veți descoperi că a respectat toate codurile modei franceze și că le-a reinterpretat în felul ei, în modul Cooper.

Și tu poți achiziționa look-ul vestimentar al lui Emily

Jachetă deschisă croită cu carouri neon Mira Mikati
Acum 30% reducere
610 USD LA MIRAMIKATI.COM

 

Pulover multicolor Essentiel Antwerp Cadaques
355$ LA NEIMAN MARCUS

Geantă Louis Vuitton Petite Malle
5.700 USD LA LOUIS VUITTON

Cizme metalice Maison Skorpios Adriana
1.295 USD LA MAISONSKORPIO

 

Pe cea mai bună prietenă a lui Emily, Mindy Chen, interpretată de Ashley Park, în sezonul curent, o vedem în timp ce se străduiește să-și împlinească visul de a fi cântăreață. Ea continuă să fie unul dintre personajele logice din serial, cu umor pe măsură. De asemenea, nu se sfiește de stilul ei fashion, care este întotdeauna îndrăzneață și un adevărat statement.

Mindy a locuit la Paris cu un an întreg înainte să o cunoască pe Emily și îmi imaginez că a întâlnit oameni, prieteni și tineri designeri care vor să-i ofere lucruri”, a spus actrița pentru WWD. „De asemenea, să nu uităm de timpul petrecut la internat. Pentru cineva cu experiența ei, cu siguranță a asimilat spirit de designer în timpul perioadei de facultate. Și când și-a abandonat familia, a lăsat totul, cu excepția acestor lucruri șic. A mers la școala de afaceri cu această garderobă și nu a renunțat la ea”, a adăugat Ashley Park.

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top