Acum citește
10 artiști internaționali pe care nu ai voie să îi ratezi în 2023, în România!

10 artiști internaționali pe care nu ai voie să îi ratezi în 2023, în România!

Anul 2023 se anunță a fi unul plin de evenimente mișto pentru România. Concerte în premieră, artiști internaționali de top sau nume pe care ne dorim de mult să le vedem concertând vor reprezenta evenimente de neratat.

Vă prezentăm, aleatoriu,  10 artiști ale căror concerte cu siguranță vă vor încânta și vă vor menține sus pofta de distracție în 2023! Evident, cu toate detaliile incluse.

 

EROS RAMAZOTTI

Eros Ramazzotti va susține un concert la Sala Palatului din București pe 23 aprilie 2023. Evenimentul face parte din turneul de promovare a viitorului său album, „Battito Infinito”. Primele 100 de bilete din fiecare categorie vor putea fi achiziționate la un preț special. Biletele pot fi achiziționate de aici, prețurile variind între 270 lei și  1840 lei – close experience. Eros Ramazzotti este, fără îndoială, unul dintre cei mai de succes artiști, cu melodii care au marcat istoria muzicii italiene, melodii care au fost auzite în întreaga lume: 70 de milioane de discuri vândute, două miliarde de streamuri și aproape 2 miliarde de vizualizări pe YouTube. După 14 albume de studio, turnee europene și mondiale complet epuizate, nenumărate premii, certificări și recunoașteri, acum își aniversează 35 de ani de carieră cu „World Tour Premiere” – zece evenimente exclusive pentru un nou capitol din cariera sa artistică și muzicală, în cinci dintre cele mai prestigioase arene din lume, începând cu 15 septembrie 2022 la La Maestranza din Sevilla, apoi la Agrigento, Verona, Atena și Cezareea.

 

DEPECHE MODE 

Depeche Mode revine cu un nou concert în România, pe 26 iulie 2023, pe Arena Națională din București. Evenimentul va avea loc pe 26 iulie 2023 și face parte din turneul internațional „Memento Mori”. „Memento Mori” marchează cel de-al 15-lea album din cariera trupei Depeche Mode. Discul va fi lansat undeva în primăvara lui 2023, prin casa de discuri Columbia Records. Vorbind despre „Memento Mori”. După ce a vândut peste 100 de milioane de albume și a cântat în fața a peste 35 de milioane de fani din întreaga lume, Depeche Mode rămâne o forță muzicală într-o continuă evoluție. O inspirație de necontestat pentru fani, critici și artiști deopotrivă, Depeche Mode continuă să avanseze, albumul și turneul „Memento Mori” reprezentând debutul unui nou capitol muzical valoros. Biletele pot fi achiziționate de aici, prețurile variază între 325 și 735 lei.

 

PASSENGER

Concertul pe care Passenger trebuia să îl susțină pe 1 iulie la Arenele Romane a fost REPROGRAMAT pentru 9 aprilie 2023. Biletele deja cumpărate rămân valabile. Mike Rosenberg, cunoscut mai mult sub numele său de scenă – Passenger, este un cântăreț-compozitor de folk-rock din Brighton, Anglia, ce a câștigat un număr impresionant de premii pentru activitatea sa muzicală. Cu toate că și-a pornit cariera cântând la colțurile străzilor din UK, a ajuns în scurt timp să umple stadioane din toată lumea, după ce single-ul „Let Her Go” s-a clasat pe prima poziție în topurile din mai multe țări și a atins succesul internațional. După lansarea celui mai recent album – „Songs For The Drunk And Broken Hearted” de anul acesta, Passenger a pornit într-un turneu european cu trupă live, în care va interpreta noile piese, dar și piese devenite deja clasice.

 

ROBBIE WILLIAMS

Robbie Williams revine la București după show-ul sold out din aceeași locație din 2015. Hit-uri precum „Let Me Entertain You”, „Angels”, „Millenium”, „She’s the One”, „I’ve Been Expecting You” precum și multe altele vor fi cântate din nou în Piața Constituției. Robbie deține și Guinness World Record pentru 1,6 milioane de bilete vândute într-o singură zi, pe lângă faptul că șase dintre albumele sale fac parte din top 100 cele mai bine vândute în Marea Britanie. Concertul susținut de artist pe 3 iunie 2023 în Piața București face parte din Festivalul Summer in the City. Biletele pot fi achiziționate de aici, prețurile variind între 500 și 1700 lei.

 

ZAZ

Cântăreaţa ZAZ, una dintre cele mai îndrăgite vedete ale Franţei, va concerta la Sala Palatului, pe 11 iunie 2023. Evenimentul face parte din turneul „Organique Tour”.  Primul său succes notabil a venit cu piesa „Je veux”, în 2010, fiind cântecul anului în multe țări ale lumii, ceea ce i-a adus o mare faimă tinerei cântăreţe. Vocea răgușită și senzuală a fascinat, pur și simplu! Japonia, Egipt, Canada, Brazilia, Maroc, printre țările unde a primit multe premii la diferite competiții și festivaluri, unde a primit discuri de platină, de diamant. Lumea descoperea un glas nou, strălucitor, îndrăzneț, gata pentru orice experimente muzicale creative. ZAZ a cântat în săli uriașe de cealaltă parte a Atlanticului, în legendarele cafenele pariziene prin care treceau cântece celebre, în celebrele săli din Londra și Paris, și a devenit proprietara unor prestigioase premii naționale de muzică. A lansat cinci albume, ultimul intitulat „Isa” în 2021. Acesta a fost rodul reflecției într-o perioadă dificilă pentru toată lumea în timpul pandemiei și a servit drept bază pentru turneul ei de luni de zile, care a început în 2021, după o pauză forțată. Biletele pot fi achiziționate de aici, prețurile variază între 140 și 400 lei.

 

SAM SMITH 

Sam Smith este, fără îndoială, unul dintre cei mai mari artiști britanici ai tuturor timpurilor. Cu un Oscar și patru premii Grammy, Sam a primit un American Music Award și un Glob de Aur. Un artist complex ale cărui melodii au adunat miliarde de vizualizări pe platformele de streaming, Sam Smith vine pentru prima dată la București, unde va concerta pe data de 4 iunie 2023, în Piața Constituției, în cadrul Festivalului Summer in the City. Biletele pot fi achiziționate de aici, prețurile variind între 500 și 1700 lei. 

 

ANDRE RIEU

Admiratorii lui André Rieu se vor putea bucura de magia muzicii într-un nou spectacol fabulos, prezentat de celebrul violonist alături de cei 60 de muzicieni desăvârșiți, membri ai Johann Strauss Orchestra. Maestrul André Rieu va urca pe scena BT-Arena din Cluj-Napoca, pe 1, 2, 3 și 4 martie 2023. Cele 4 reprezentații se vor număra printre cele mai grandioase show-uri organizate în România în 2023. Concertele romantice și vesele ale lui André Rieu includ piese clasice emoționante, valsuri, muzică de film și operă, dar și melodii pop, interpretate alături de cea mai mare orchestră privată din lume, Johann Strauss Orchestra.  Biletele pot fi achiziționate de aici, prețurile variind între 240 și 690 lei. 

 

IRINA RIMES

Irina Rimes cântă pe 1 martie la Sala Palatului din București în cadrul turneului „Acasă”. Ești invitat să asculți live cele mai apreciate piese ale artistei și să te bucuri de o atmosferă plină de emoție. Turneul „Acasă” este despre ambele lumi și este despre mai multe case. Este despre cum fanii au devenit o parte importanta din casa Irinei Rimes și despre cum ea poate construi un ACASĂ oriunde își are muzica și îi este și publicul. Turneul „Acasă” este o călătorie între lumi și o fugă între case. Biletele pot fi achiziționate de aici, prețurile variind între 145 și 320 lei. 

 

DEEP PURPLE

Vezi și

Deep Purple concertează din nou în România pe 9 iulie 2023. Legendara trupă rock va cânta la Romexpo. Prețurile biletelor la concert variază între 299 și 800 de lei și  pot fi achiziționate de aici începând cu 9 decembrie. Una dintre cele mai influente trupe ale industriei muzicale, Deep Purple și-a pus amprenta pe întregi generații de artiști. Pionieri ai heavy metalului, muzicienii au influențat în egală măsură și alte genuri muzicale, ce se îndepărtează de sfera muzicii „grele”. Cele 22 de albume de studio și câteva zeci de discuri de platină și aur, alături de numeroase prezențe pe primele poziții în topurile din întreaga lume, confirmă măreția muzicală a trupei britanice.

 

BONEY M

Boney M. va concerta la Sala Palatului din București pe 25 februarie 2023, sub egida „DISCO ICONS”. La voce se va regăsi uimitoare Liz Mitchell, singura interpretă principală și glasul cel mai cunoscut al celebrului grup muzical. În deschiderea concertului va urca pe scenă un invitat surpriză pe care organizatorii îl vor anunţa în perioada următoare. Magia grupului Boney M. răsună până în zilele noastre, fiind la modă mai mult ca oricând, prin arhicunoscutele piese, fredonate şi ascultate de milioane şi milioane de oameni, precum: „Sunny”, „Daddy Cool”, „Raputin”, „Ma Baker”, „Rivers of Babylon”, „Brown Girl in the Ring, „Belfast” sau „Malaika”. Biletele pot fi achiziționate de aici, prețurile variind între 140 și 400 lei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus