Now Reading
New year, new The Motans? – Midnight Gems, un EP cu reinterpretări și influențe de muzică trap

New year, new The Motans? – Midnight Gems, un EP cu reinterpretări și influențe de muzică trap

Apropo de new year new me, 2023 s-ar putea numi anul experiențelor noi. Primul care vă provoacă la un sound nou, dar cu aceleași vibrații caracteristice este The Motans. Artistul oferă ascultătorilor săi o serie de colaborări cu unele dintre cele mai sonore nume ale momentului în trap. EP-ul “Midnight Gems” aka fundalul muzical perfect în care vă veți regăsi conducând noaptea, este o colecție de 5 dintre cele mai cunoscute piese semnate The Motans, în care inspirați de strofele deja existente, nume precum RAVA, Berechet, Bvcovia, Dhali și 911, și-au pus amprenta și propriile versuri.

,,Am mai spus asta și cu ocazia lansării albumului <<Great Expectations>>, piese ca la început nu vor mai fi niciodată, pentru că eu sunt muzica mea și aceasta va suna așa cum sunt și cum mă simt azi. Asta am simțit să fac acum, să iau niște piese care-mi plac mult și să le ofer o nouă formă alături de cinci băieți talentați, al căror sound îmi place mult. Eu sunt încântat de ce a ieșit.” ne spune The Motans.

Piesele alese spre reinterpretare sunt ,,În Golul Tău”, alături de RAVA, ,,La Nesfârșit”, în colaborare cu Berechet, varianta nouă a piesei ,,42”, cântată alături de Bvcovia, ,,Versus”, cu 911 și ,,Jackpot”, cu Dhali.

See Also

În ceea ce privește sound-ul pieselor, acestea și-au păstrat trademark-ul The Motans, ce a fost îmbinat cu percuții și elemente de urban autohtone. 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top