Now Reading
Avanpremiera filmelor din 2023 pe Netflix

Avanpremiera filmelor din 2023 pe Netflix

Un Nou An, cu noi filme Netflix de urmărit. Iar Netflix are ceva pentru fiecare iubitor de film, care să se potrivească fiecărei dispoziții și care să distreze oamenii. Cu regizori renumiți și vedete de film îndrăgite, dar și cu nume proaspete, construim noi universuri epice și readucem poveștile favorite ale fanilor în noi producții.

Reîntâlnește-te cu personajele preferate prin intermediul noilor continuări Vacanță criminală 2 cu Adam Sandler și Jennifer Aniston, care revin în chip de detectivi în toată regula și Operațiunea de recuperare 2 cu Chris Hemsworth, care include și mai multe scene de acțiune captivante_._ Bucură-te de legendarul nou univers creat de Zack Snyder în filmul SF de acțiune intitulat Rebel Moon.

Lasă-te captivat dethrillerul lui Sam Esmail Leave the World Behind cu Julia Roberts și Mahershala Ali, de revenirea lui Idris Elba cu Luther: Apus de soare și de drama semnată de David Yates _The Pain Hustlers. _Relaxează-te și savurează emoționantele comedii romantice pline de nostalgie cu Reese Witherspoon și Ashton Kutcher, care joacă în La tine acasă sau la mine? și cu Nicole Kidman și Zac Efron, care interpretează rolurile principale în A Family Affair.

Intră în acțiune cu Jennifer Lopez, care se transformă într-o asasină în The Mother, află dacă lui Kevin Hart îi reușește un jaf internațional în filmul lui F. Gary Gray intitulat Lift, trăiește scenele de acțiune din Heart of Stone cu Gal Gadot și însoțește-i pe John Boyega și Jamie Foxx, care joacă în filmul polițist L-au clonat pe Tyrone. Pornește împreună cu întreaga familie într-o aventură fantastică alături de Millie Bobby Brown și Angela Bassett în Damsel sau râzi în hohote cu Adam Sandler, care interpretează rolul principal în filmul de animație Leo.

Indiferent de starea pe care ți-o dorești, în 2023 vei găsi filmul potrivit pe Netflix.

See Also

Vizionează trailerul oficial al Avanpremierei filmelor Netflix din 2023!

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top