Now Reading
Nicole Cherry și Carla’s Dreams colaborează pentru prima dată și caută un vinovat în ,,Din cauza ta”

Nicole Cherry și Carla’s Dreams colaborează pentru prima dată și caută un vinovat în ,,Din cauza ta”

Anul 2023 se anunță plin pentru industria muzicală, iar cei care deschid cutia surprizelor sunt Nicole Cherry și Carla’s Dreams, doi dintre cei mai apreciați și difuzați artiști nu doar ai momentului, ci constant, de ani de zile. ,,Din cauza ta” îi găsește pe Nicole Cherry și Carla’s Dreams dialogând sincer despre sentimente care nu îi lasă în pace și care le schimbă viața. Piesa are amprenta liricală a lui Carla’s Dreams, muzica și versurile îmbinându-se perfect cu vocea și stilul inconfundabil al lui Nicole.

Piesa a fost scrisă de Carla’s Dreams, alături de Sebastian Barac, Marcel Botezan și Mihai Alexandru Bogdan, care s-au ocupat și de producție. Aceasta este însoțită și de un videoclip pe măsură, regizat de Roman Burlacă și Evgheniy Dedkov.

,,Sunt foarte încântată de aceasta colaborare si de faptul că eu și Carla’s Dreams putem sa le dăruim fanilor această piesă. <<Din cauza ta>> este despre o dragoste neîmpărtășită, neîncredere, dor, este o piesa care vorbește cu sufletul, plină de emoție. Abia aștept să o cânt live și să o trăim împreună.” ne spune Nicole Cherry. 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top