Acum citește
Cu Fly Project toată România dansează Don Reggaeton

Cu Fly Project toată România dansează Don Reggaeton

Fly Project a rupt orice barierã de timp și spațiu și orice piesă lansează devine hit, în România și în foarte multe alte țări, dând startul celor mai tari petreceri și strângând milioane de vizualizări.

După un an plin cu muzică, reluarea concertelor și a unui turneu internațional, Fly Project lansează, la începutul lui 2023, piesa Don Reggaeton, o piesă plină de culoare, de ritm și bucurie.

 Don Reggaeton e piesa-n care uităm de noi, ăia grinch, posomorâți sau îngândurați, și ne regăsim pe noi, ăia faini, oricând gata să ne “urcăm pe mese”, să petrecem pe bune. E o piesă care m-a bucurat încă din studio, de când am început să lucrăm la ea și mă bucură în continuare la fel de tare, iar acesta este semn bun, având în vedere că sunt un om care se plictisește foarte repede de lucruri și vrea tot timpul chestii noi. Așadar, Don Reggaeton aduce bucurie, într-un context în care avem nevoie de ea,” spune Tudor despre noua sa piesă.

Videoclipul, filmat pe chromă, are ingredientele de succes Fly Project: ritm, accente sexy, femei frumoase, culoare și multă mișcare, dans, fiind totul foarte dinamic, în acord perfect cu piesa.

Am mai lucrat cu aceeași echipă, de la NGM, pentru videoclipul Millerba, ne-am potrivit ca viziune și stare și iată că am ales să lucrăm din nou împreună. Nu am mai filmat de ceva timp pe chromă, dar îmi place că ai libertate, poți să te joci și să fii creativcompletează Tudor despre videoclipul piesei Don Reggaeton.

Vezi și

Piesa și videoclipul se lansează simultan în toată lumea, pe toate platformele muzicale și magazinele digitale, fiind disponibilă de astăzi.

 

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus