Acum citește
Alina Eremia experimentează în noul său EP – “Metamorphosis”

Alina Eremia experimentează în noul său EP – “Metamorphosis”

Mantra Alinei Eremia din 2023 are cu siguranță legătură cu schimbarea și transformarea. Artista și-a adus puterile supranaturale pentru a lansa muzică nouă, într-un format EP. “Metamorphosis” este electricitate pură cu note de dance, pop și influențe house din anii ’90, de care cu siguranță publicul ei va avea șansa să se bucure la fiecare club sau festival. Pentru acest material, Alina Eremia a colaborat cu nume precum Sak Noel, Ilkan Gunuc, Arem Ozguc și Arman Aydin.

EP-ul va include două piese pe care Alina le-a lansat deja, “Sweat””, în colaborare cu Arem Ozguc și Arman Aydin, și “Party Song”, cu Ilkan Gunuc, cântec care a fost bine primit în Turcia. Pe lângă acestea, fanii vor pune mâna pe alte 3 melodii vibrante: “Maserati”, “Burning Red” și “Party in My Head”, o piesă cu un exces de energie, o colaborare între Alina și Sak Noel.

Sunt mai mult decât fericită să împărtășesc în sfârșit cu voi primul meu EP, <<Metamorphosis>>. A fost o călătorie atât de frumoasă, m-am distrat lucrând cot la cot cu producători și songwriteri super talentați. Fiecare cântec reprezintă o poveste personală legată de transformarea mea interioară și de sentimentele mele și sper că piesele vă vor vorbi și vouă. A fost necesar să fac asta, să merg și să explorez o altă parte a mea. Sunt atât de recunoscătoare că această idee a prins viață și sper că vă veți bucura de fiecare cântec.” spune Alina Eremia.

Vezi și

Metamorphosis s-a născut în tabăra de creație din Croația, la care Alina a participat în această vară, împreună cu compozitori și producători români și internaționali. Experiența a fost documentată și este disponibilă sub forma documentarului „In Zadar | Behind the Music”, care poate fi vizionat pe YouTube, pe canalul Alinei.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus