Now Reading
Kim Petras a lansat “brrr”

Kim Petras a lansat “brrr”

Kim Petras a lansat “brrr”. Produs de ILYA (Ariana Grande, Normani, Ellie Goulding), „brrr” tremură de sintetizatoare glaciale și voci clare și este despre a ști ce vrei și să găsești pe cineva care nu este intimidat de tine, care să se apropie și să-ți arate cât de mișto este.

Apărând la Late Night with Seth Meyers, luni, 23 ianuarie, pentru spectacolul live de debut al filmului „brrr” și primul ei interviu la televizor, Kim va cânta, de asemenea, hitul ei de platină, nominalizat la GRAMMY, numărul 1 global „Unholy”, lansat alături de Sam Smith. La BRIT Awards, unde ea și Sam sunt nominalizați pentru „Cântecul anului”. „Unholy” este, de asemenea, nominalizat pentru „Cea mai bună colaborare” la iHeart Radio Music Awards.

 

Kim a fost anunțată recent pentru Sydney WorldPride în Australia în martie și va cânta la Governor’s Ball din New York în luna iunie. În plus, Kim este compozitorul lunii din ianuarie de la Spotify și tocmai a fost nominalizat de către GLAAD Media Awards pentru „Artist muzical remarcabil”.

See Also

„brrr” urmează lansarea recentă a single-ului pop „If Jesus Was A Rockstar” și succesul mondial „Unholy”, pe care ea l-a și scris împreună cu Sam Smith. Cântecul de top a devenit rapid unul dintre primele debuturi pop din 2022, ceea ce i-a adus lui Kim prima nominalizare la GRAMMY și a urcat vertiginos pe locul 1 în Billboard Hot 100, Billboard Global 200, în topurile mondiale pe Spotify și Apple Music și în UK Official Singles. Marcând o premieră istorică în topurile LGBTQ+ și în istoria GRAMMY, „Unholy” i-a văzut pe Kim și Sam devenind primul artist solo transgender și, respectiv, artist solo non-binar, care a urcat pe locul 1 în Billboard Hot 100 și sunt, de asemenea, primii care primes o nominalizare la GRAMMY la categoria Cel mai bun duo pop/performanță de grup. După câștigarea MTV EMA pentru „Video for Good”, Kim și Sam au primit premiul „Inovatorul anului” la evenimentul Variety Hitmakers.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top