Now Reading
La Improteca descoperiți cum Ghionionul devine artă

La Improteca descoperiți cum Ghionionul devine artă

Teatrul Improteca își așteaptă publicul și toți iubitorii de teatru vineri, 27 ianuarie,  ora 19.30, cu un one man-show despre viață. Ghionionul – adaptare după textul lui Liviu Rebreanu, regie și performance Tudor-Andrei Ostafie, un fresh și talentat actor pe care Daily Magazine l-a descoperit în cadrul show-case-ului cu masteranzii Universității Hyperion, organizat de Mike Săvuică luna aceasta la Teatrul Evreiesc din București.

Ghinionul este o comedie neagră, un one-man show piperat, interactiv, care te va trece printr-un carusel de trăiri și emoții.

Copil cam nătâng, persecutat de toți pentru că mama lui murise când s-a născut acesta, personajul crește cu apăsătoarea spaimă, că tot ceea ce face declanșează nenorociri, ajunge să se închidă în lumea amintirilor neplăcute, care i-au cauzat această gândire. Există contradicția dintre faptele înlănțuite într-o succesiune proprie comediei și lait-motivul piesei, de esență tragică.
Tudor Andrei Ostafie a absolvit Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași, Facultatea de Teatru, la specializarea Păpuși/Marionete și ulterior masterul în Artele Spectacolului în cadrul aceleiași facultăți.
În prezent este artist liber-profesionist, având colaborări în diverse proiecte în Iași, printre care amintim: Clubul C.F.R – Cenaclul „George Topîrceanu”, compania de animație Andirino, participare la diverse festivaluri în țară (Festivalul de „Teatru Tanța și Costel” – Medgidia, „Zilele medievale ale Bălgradului” – Alba Iulia, monolog Slam România – București)
Pasiuni: Scrisul (publicație în 2015 de debut – volumul POEZII) / în lucru: diverse piese de teatru de actorie dar și pentru teatrul de animație, proză scurtă.
Sunteți așteptați cu drag la o seară de teatru și la o comedie care face  haz de necaz și ne vorbește despre problema etichetării greșite a oamenilor din jur. Bilete aici.
What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top