Ava Max lansează noul album Diamonds & Dancefloors

Ava Max revine cu cel de-al doilea album de studio Diamonds & Dancefloors, care va fi lansat pe 27 ianuarie.

Cântăreața și compozitoarea americană, născută Amanda Ava Koci, a reușit în 2018 cu single-ul său „Sweet but Psycho”, să ajungă pe primul loc în 22 de țări. De acolo, ea a fost de neoprit, albumul ei de debut Heaven & Hell ajungând pe locul doi în topurile albumelor din Marea Britanie și pe locul 27 în Billboard 200 din SUA. De la lansare, a primit discul de platină în SUA și discul de aur în Marea Britanie. Single-ul ei din 2020 „My Head & My Heart” este un alt single clubbing care a primit discul de platină în patru țări și discul de aur în trei țări.

Cel mai nou album semnat Ava Max conține 14 piese în stilul electropop, inclusiv cele patru single-uri „Million Dollar Baby”, „Weapons”, „Dancing’s Done” și single-ul principal, care a înregistrat deja 27 de milioane de vizualizări pe YouTube, „Maybe You’re the Problem”.

Diamonds & Dancefloor marchează o nouă eră pentru Ava. În februarie anul trecut, Max și-a entuziasmat fanii înlocuind celebrul ei blond cu șuvițe lungi, de un roșu vișiniu. Într-un interviu la evenimentul Billboard Women in Music din luna martie a anului trecut, ea a dezvăluit că 2021 a fost cel mai greu an din viața ei și a petrecut mult  scriind noul album. Ava a declarat: „Nu am scris niciodată ceva atât de personal și probabil că este una dintre cele mai bune compilații de muzică pe care am scris-o vreodată. Este încă feminin, pop și uimitor, dar este diferit. Este personal’. 

Vezi și

Influențele muzicale ale Avei Max vin de la figuri legendare precum Madonna, Mariah Carey, Gwen Stefani, Beyoncé, Fergie, Britney și Lady Gaga, dar și-a cultivat propriul sunet unic, făcând-o foarte apreciată de critici.

Puteți asculta noul album semnat Ava Max, Diamonds & Dancefloors, aici.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus