Now Reading
Harley Quinn prezentă într-un nou anime dedicat Valentine’s Day

Harley Quinn prezentă într-un nou anime dedicat Valentine’s Day

HBO Max a lansat recent un nou trailer pentru viitorul anime dedicat special zilei de Valentine’s Day, în care personajul principal va fi Harley Quinn, intitulat  Harley Quinn: A Very Problematic Valentine’s Day Special.

Serialul animat Harley Quinn a avut premiera inițial pe HBO Max în 2019. Serialul urmărește aventurile chijototice ale lui Harley Quinn, Poison Ivy și unii dintre cei mai faimoși și infami rezidenți din Gotham. Povestea are loc după ce Harley Quinn scapă în sfârșit de relația ei toxică cu arhi-nemesisul lui Batman și agentul general al haosului, Joker. Primele două sezoane au prezentat-o pe Harley încercând să devină un răufăcător cu drepturi depline, în încercarea de a se alătura Legiunii Doom. Sezonul 3 arată aventurile continue ale lui Harley în promovarea noilor ei prietenii și relații, mai ales cu Poison Ivy.

Noul sezon, special de Ziua Îndrăgostiților, o arată pe Harley Quinn care se pregătește pentru prima ei Zi a Îndrăgostiților cu Ivy. Specialul îl va arăta și pe Bane la o întâlnire care merge prost și experiența nefericită de întâlniri online a lui Clayface. Noul trailer oferă o privire asupra haosului viitor al noii „foarte problematice” Zi a Îndrăgostiților. Trailerul arată doar un pic din pregătirile lui Harley pentru cea mai romantică vacanță dintre toate. Și se pare că eforturile ei sunt, ei bine,  fructuoase, deoarece planurile ei de Ziua Îndrăgostiților cu Ivy merg puțin prea bine, provocând un haos destul de nepotrivit pe străzile, holurile, băile și taxiurile din Gotham.

Kaley Cuoco revine ca vocea lui Harley Quinn pentru special. Ea i se alătură Lake Bell, care își împrumută vocea personajului Ivy, precum și Cheryl, Barbara Kean și Britney Bionic. De asemenea, în distribuția vocală sunt Alan Tudyk, Matt Oberg, James Wolk, Natalie Morales, Chris Diamantopoulos, James Adomian, Jim Rash, Vanessa Marshall, Janet Varney, Rachel Dratch, Leila Birch, Tyler James Williams, Josh Helman, Casey Wilson, și Michael Ironside, printre alții.

Specialul și seria se bazează pe personaje din DC Comics. Noul special este produsă de Delicious Non-Sequitur Productions și Yes, Norman Productions în asociere cu Warner Bros. Animation. Specialul este produs executiv de Justin Halpern, Patrick Schumacker, Dean Lorey, Jennifer Coyle, Kaley Cuoco și Sam Register.

See Also

Veți putea viziona Harley Quinn A Very Problematic Valentine’s Day Special pe HBO Max pe 9 februarie 2023.

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top