Now Reading
Primele imagini din noul sezon al serialului You, pe Netflix din februarie

Primele imagini din noul sezon al serialului You, pe Netflix din februarie

În 2023, multe dintre serialele preferate ale fanilor Netflix se vor întoarce în plină forță. Ele includ popularul serial  thriller-horror You, care va avea premiera celui de al patrulea sezon la începutul lunii februarie.  Acest sezon îl prezintă pe Joe Goldberg sub noul pseudonim al profesorului Jonathan Moore. Noi imagini pentru sezonul 4 îl arată pe profesorul nou creat trăind din plin stilul de viață londonez, dar acolo unde merge Joe, în curând urmează crima.

Primele trei imagini noi îl văd pe Joe petrecând cu Adam, Lukas Gage, fiind foarte intim cu Kate, Charlotte Ritchie și mergând la vânătoare cu Roald, Ben Wiggins. Cu toate acestea, în timp ce Joe încearcă să se așeze, el nu poate scăpa de tendințele sale mai întunecate, mai obsesive. Imaginea finală îl arată pe Joe deschizând portbagajul unei mașini purtând mănuși galbene murdare de parcă ar fi pe cale să mute un cadavru.

Cu toate acestea, principalul motiv pentru care Joe a venit la Londra a fost să o găsească pe Marienne, Tati Gabrielle, care a fost „cea care a scăpat” din sezonul trecut. Personalitatea lui Joe, care își urmărește fosta iubită, se va amesteca cu acest criminal în serie tulburat care încearcă să se adapteze la noua sa viață și identitate. Problema este, spre deosebire de vechile sale locuri de muncă în librărie sau în magazinul alimentar, că a fi profesor înseamnă că Joe va fi mai mult în ochii publicului decât și-ar dori. Acest lucru înseamnă, de asemenea, să fie mai sociabil decât și-ar dori.

Cealaltă problemă suplimentară pe care o aduce noul său statut, după cum a dezvăluit cel mai recent trailer, este că este pusă o țintă pe spatele lui Joe. Joe nu mai este vânătorul, el este prada pentru oricare dintre noii săi „prieteni” care îl urmărește. Misterul cine știe adevărata identitate a lui Joe este ceea ce separă acest sezon viitor de restul. Va fi interesant să adunăm împreună piesele de puzzle pentru a vedea dacă este unul dintre noii prieteni ai lui Joe sau un personaj din trecutul său întunecat care ucide oamenii din jurul lui și îl vânează.

See Also

Indiferent cine sau ce îl urmărește pe Joe, acest sezon va include, cu siguranță, multe răsturnări șocante de situație. You Sezonul 4 Partea 1 are premiera pe Netflix pe 9 februarie 2023, înainte de a încheia misterul său palpitant cu Partea 2, o lună mai târziu, pe 10 martie.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top