Now Reading
Fenomenul Maneskin la cel de-al treilea album de studio, Rush

Fenomenul Maneskin la cel de-al treilea album de studio, Rush

Câștigătorii Eurovision 2021, Måneskin, și-au lansat al treilea album de studio, „Rush!”.

În urma uriașului lor succes internațional, Måneskin a început să înregistreze cel mai recent album al lor în Los Angeles în 2021, lucrând cu producătorul suedez Max Martin. Martin a produs muzică pentru unele dintre cele mai mari nume din industrie, inclusiv Britney Spears, Katy Perry, Taylor Swift și Pink. De asemenea, a co-scris un impresionant 25 de hituri numărul unu Billboard Hot 100 în Statele Unite.

Noul album al trupei Måneskin este bilingv, cu prima parte de melodii în engleză și restul în italiană. Trupa a declarat într-un comunicat:

Pentru că simțim că muzica italiană este o parte atât de puternică din noi, din cultura noastră și din trecutul nostru.  Am vrut să creăm un bloc care reprezintă fundația în care totul este construit”.

Din fericire, ne-am bucurat deja de câteva dintre melodiile din „Rush”. Primul single „Mammamia” a fost lansat în octombrie 2021.

La Torino, pentru Eurovision Song Contest 2022, Måneskin a interpretat pe scenă single-ul „Supermodel”.

 

O altă piesă, „Gasoline” a fost scrisă ca un tribut adus poporului Ucrainei.

În aprilie 2022, la Festivalul Coachella, când melodia a fost interpretată, vocalistul Damiano a vorbit în sprijinul Ucrainei și a preluat câteva cuvinte dintr-un discurs al lui Charlie Chaplin din filmul „Marele dictator”.

See Also

 

Pentru cel mai recent single „Gossip”, Måneskin a colaborat cu legendarul Tom Morello, chitaristul iconic al trupei Rage Against the Machine.

 

De la câștigarea Eurovision în 2021, Måneskin au fost în turnee în toată lumea, uimind mulțimile și făcându-și noi fani. Au apărut la unele dintre cele mai mari festivaluri din lume, inclusiv Glastonbury. Trupa tocmai a terminat etapa din SUA a turneului ‘Loud Kids Get Louder’, iar în februarie va porni în etapa europeană a turneului, până în mai.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top