Now Reading
Rita Ora s-a căsătorit și a lansat un nou single, You only love me

Rita Ora s-a căsătorit și a lansat un nou single, You only love me

Rita Ora a revenit cu noul ei single, „You Only Love Me”. Cântăreața,  care s-a căsătorit recent cu regizorul Taika Waititi, își scrie sufletul în noul single pop emoționant despre „a te simți vulnerabilă  la începutul călătoriei romantice”.

Rita a spus: „Cu „You Only Love Me” și viitorul meu album, am vrut să surprind vulnerabilitatea pe care am experimentat-o când m-am deschis spre iubire și am intrat într-o nouă fază a vieții. Învățând să renunț la trecut pentru a -mi urma drumul pentru noi experiențe este un proces profund personal și pe care m-am simțit obligată să-l documentez prin muzica mea – călătoria nu a fost întotdeauna ușoară, dar am ieșit din ea mai puternică și plină de mai multă dragoste decât am crezut vreodată că ar fi posibil.

Vedeta în vârstă de 32 de ani a petrecut anterior timp în țara ei natală, Albania, lucrând la continuarea profund personală a filmului „Phoenix” din 2018 și a promis fanilor că se pot aștepta la o mulțime de proiecte noi, deoarece încearcă să demonstreze că este posibil să „faci mai mult de un lucru”.

Poți fi muzician, actor, dansator, mamă, mătușă, toate în același timp. Vreau să încerc și să fac totul.”

De asemenea, artista a recunoscut că s-a luptat cu presiunea „cu adevărat intensă” de a fi în lumina reflectoarelor și spune că prietenii ei apropiați și familia ei au trecut prin momente care au făcut-o să simtă că vrea să renunțe la carieră.

See Also

Ea a explicat: „Mi-a venit să renunț. Am spus: „Merită asta? Ce fac?” Pe măsură ce am devenit mai faimoasă, am înțeles că oamenii te admiră. Devii un model de urmat și uneori nu ești pregătit pentru asta pentru că ai vrut doar să faci muzică. Acum ești urmărit de milioane de oameni. Deci din punct de vedere psihologic este cu adevărat intens. Trebuie, însă, să rămâi fidel prietenilor tăi pe care îi cunoști de ani de zile.”

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top