Acum citește
SICKOTOY colaborează cu Olivia Addams pentru “Don’t Look The Other Way”

SICKOTOY colaborează cu Olivia Addams pentru “Don’t Look The Other Way”

Doi dintre cei mai apreciați artiști din Europa de Est, SICKOTOY și Olivia Addams colaborează pentru prima dată. “Don’t Look The Other Way” are amprenta producției lui SICKOTOY, vocea uimitoare a Oliviei și vorbește despre cum să treci peste o despărțire dureroasă și să redevii tu din nou.

Piesa a fost scrisă scrisă de Alida Garpestad Peck, Roland Spreckley, Alex Cotoi și Marcel Botezan, iar producția a fost realizată de Alex Cotoi, Marcel Botezan și Sebastian Barac.

Îmi place să spun că <<Don’t Look The Other Way>> este un cântec cu multe semnificații, cu un instrumental jucăuș. Oamenii mă inspiră în munca mea, așa că pentru acest cântec mă întrebam cum ar suna o inimă frântă. M-am gândit că ar trebui să fie un amestec de sunete puternice și aveam nevoie de o voce decisivă, dar flexibilă, și aici a venit Olivia Addams. A fost o plăcere să colaborez cu ea și ador cum a ieșit în final piesa.” spune SICKOTOY.

Vezi și

,,O despărțire e ca un moment mort, când nu știi unde să te îndrepți mai întâi, dar perioada de după este despre a te reîncărca, a te distra și a deveni din nou cea mai bună versiune a ta. <<Don’t Look The Other Way>> este despre acceptarea unei inimi frânte și despre cum să treci peste asta. A fost super să lucrez cu SICKOTOY și văd mai multe colaborări între noi în viitor.” spune Olivia Addams.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus