Now Reading
EUROVISION 2023 ROMÂNIA | OCEAN DRIVE : “În ‘Take You Home’ alegem inițiativa, viața devine foarte frumoasă când faci ceea ce simți.”

EUROVISION 2023 ROMÂNIA | OCEAN DRIVE : “În ‘Take You Home’ alegem inițiativa, viața devine foarte frumoasă când faci ceea ce simți.”

Originari din Baia Mare, fiecare dintre membri având peste 12 ani de experiență atât în industria muzicală națională, cât și în cea internațională, trupa Ocean Drive propune pentru Selecția Națională Eurovision România 2023 piesa Take you home, o piesă pop funk la care a lucrat întreaga echipă. După primele sesiuni ca trupă, Glad le-a arătat colegilor un demo al unei piese scrise de el cu câțiva ani în urmă. Echipa, fiind încântată de ce a auzit, a decis să aducă un sound și mai actual și să înscrie piesa în concursul Eurovision.

Îi puteți vota în finala din 11 februarie, cu indicativul 4, iar până atunci ne bucurăm împreună de un nou interviu realizat de Daily Magazine și dedicat finaliștilor Selecției Naționale din acest an.

 

Ce înseamnă concursul Eurovision pentru voi?

Eurovision pentru noi înseamnă șansa de a transmite lumii povestea și pasiunea pe care o punem în muzica noastră.

 

Ce vă defineşte ca artiști? Descrieți-vă în 3 piese Eurovisionistice celebre.

Ocean Drive este despre spontaneitate, entuziasm și forță. Suntem o echipă, cum ar spune Aram în ‘Not Alone’. Orice moment de inspirație ne aduce o stare de euforie, vorba lui Loreen. Ne plac provocările și le abordăm frontal, precum în ‘Warrior’ a lui Nina Sublatti.

 

Ce vă motivează în a fi THE BEST şi ce credeți că vă diferenţiază pentru a fi artiștii reprezentanți ai României în 2023?

Motivația vine din faptul ca ne place ceea ce facem și ne bucurăm ca lumea simte asta. Credem că atuul nostru este sound-ul fresh și actual împreună cu o imagine ce ar putea reprezenta demn România.

 

Care este povestea şi mesajul piesei voastre?

Vezi pe cineva și te îndrăgostești pe loc. În acel scurt moment ai de ales, ori mergi cu încredere și îi vorbești, ori te lași pradă fricilor. În ‘Take You Home’ alegem inițiativa, viața devine foarte frumoasă când faci ceea ce simți.

 

 

Cum priviți faptul că în finala Eurovision România din acest an sunt doar newcomers ca finalişti? Ce contează, de fapt cel mai mult ca atuuri în această competiţie?

Noi credem ca este o gură proaspătă de aer pentru Eurovision. E timpul să auzim sound-uri noi, concepte noi, așa se crează concurență și totodată evoluție.

 

Ce detalii ne puteţi dezvălui despre showul din finala naţională?

O să păstrăm acest vibe fresh la fel ca și piesa, folosind toate atuurile pentru a surprinde și a da publicului încrederea că merităm să reprezentăm România la Liverpool. Restul, o să vedeți pe 11 Februarie.

 

See Also

 

Piesa câştigătoare preferată din toţi anii de Eurovision Song Contest?

Sincer, nu avem o piesă preferată, fiecare având unicitatea ei. Dar sunt unele pe care le ascultăm cu plăcere, cum ar fi: Loreen – Euphoria, Maneskin – Zitti E Buoni sau Mans Zelmerlow- Heroes. 

 

De ce şi cum îndemnați publicul să vă voteze în finala naţională?

Avem o piesă cu energie, ce te face să dansezi și să te simți bine. Lumea are nevoie de bună dispoziție și ar fi extraordinar ca România să fie cea care o aduce pe scena Eurovision.

 

 

Ce va urma după Eurovision?

Suntem pregătiți să lansăm următoarele single-uri pe piața internațională deja având create profile in toate platformele de streaming și un plan de marketing bine pus la punct de o echipă cu experiență. Ducând proiectul nostru la nivelul la care muzica noastră să fie ascultată de un public cât mai larg.

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top