Now Reading
Trupa U2 a lansat o nouă versiune a piesei With or without you, extrasă de pe compilația Songs of Surrender

Trupa U2 a lansat o nouă versiune a piesei With or without you, extrasă de pe compilația Songs of Surrender

Cei patru membri ai trupei  U2 – Bono, The Edge, Adam Clayton și Larry Mullen Jr – au lansat o previzualizare a ediției actualizate a hitului lor With or without you, din 1987, principalul single de pe cel de-al cincilea  LP al trupei, „The Joshua Tree”, ca parte a noii lor compilații, Songs of Surrender.

Proiectul – care a fost anunțat la începutul lunii ianuarie – urmează să fie lansat pe 17 martie și va conține 40 de melodii reînnoite din cariera trupei, care s-a derulat în peste 40 de ani și a cuprins 14 albume.

De asemenea,  Bono – al cărui nume real este Paul Hewson –  își va publica memoriile în aceeași perioadă, volumul „Surrender: 40 Songs, One Story”.

Muzicianul în vârstă de 61 de ani a detaliat că „cea mai mare parte a piesei U2 „a fost scrisă și înregistrată când eram o grămadă de bărbați foarte tineri” și că melodiile au evoluat în anii care au trecut la „ ceva cu totul diferit pentru noi acum”, determinându-i să se angajeze în această călătorie.

See Also

El a continuat: „Unii au crescut cu noi. Pe unii i-am depășit, dar nu am pierdut din vedere ceea ce ne-a determinat să scriem acele cântece. Esența acelor cântece este încă în noi. Dar cum să ne reconectăm cu acea esență când am mers mai departe și am crescut atât de mult?

El a adăugat că această compilație de piese relansate le oferă „o reimaginare a secolului 21”, înainte de a spune „odată ce am renunțat la fidelitatea pentru versiunea originală, fiecare cântec a început să se deschidă către o nouă voce autentică a acestui timp, a oamenilor care suntem acum și în special a cântărețului care a devenit Bono”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top