Now Reading
Nepotul lui Michael Jackson îl va întruchipa pe legendarul artist în filmul omonim

Nepotul lui Michael Jackson îl va întruchipa pe legendarul artist în filmul omonim

Nepotul lui Michael Jackson a fost ales pentru a-l juca în filmul biografic Michael. Viitorul film produs de Lionsgate va relata viața și moștenirea legendarei vedete pop, care provine dintr-o familie muzicală, începuturile carierei sale muzicale fiind în trupa Jackson 5. După această etapă, Jackson a înregistrat una dintre cele mai de succes cariere muzicale din toate timpurile. În timpul vieții sale, Michael l-a ales deja pe Antoine Fuqua – Training Day ca regizor, iar acum filmul a făcut primul său casting important.

Fuqua l-a ales oficial pe nepotul regretatului star pop, Jaafar Jackson, pentru a juca rolul unchiului său în viitorul film biografic. Jaafar Jackson este al doilea fiu cel mai mic al lui Jermaine Jackson, fost membru Jackson 5 și fratele lui Michael.

Anunțul a fost făcut de Fuqua pe Instagram, care a distribuit o fotografie cu Jaafar Jackson purtând un costum, într-o ipostază care amintește de Regele Pop.  Producătorul Graham King (Bohemian Rhapsody) a adăugat într-o declarație oficială:

L-am cunoscut pe Jaafar în urmă cu doi ani și am fost uimit de felul în care personifică în mod organic spiritul și personalitatea lui Michael. A fost un impact atât de puternic încât, chiar și după ce am efectuat o căutare la nivel mondial, a fost clar că el este singura persoană care își poate asuma acest rol. Sunt foarte încântat că a acceptat să vină în echipa noastră pentru a-și portretiza unchiul și de abia aștept ca lumea să-l vadă pe marele ecran în rolul lui Michael Jackson.”

Intitulat oficial Michael, viitorul film regizat de Fuqua Jackson este de așteptat să prezinte moștenirea complicată a legendarei vedete pop care a murit în 2009. Potrivit Lionsgate,  filmul biopic va explora toate aspectele vieții vedetei pop, „inclusiv cele mai emblematice spectacole ale sale care l-au făcut pe Michael să devină cel mai mare showman al tuturor timpurilor.” Michael este scris de John Logan, ale cărui credite anterioare includ Gladiator, Skyfall și Spectre.

See Also

Jaafar Jackson este acum prima adăugare oficială la distribuția filmului Michael, care vine după o căutare exhaustivă la nivel mondial pentru actorul potrivit pentru a-l interpreta Regele Pop. Acesta va fi primul său rol major, deși este foarte recomandat de propria mamă a lui Michael Jackson, Katherine, care promite că Jaafar întruchipează spiritul fiului ei și îi va continua moștenirea în mod corespunzător.

Filmul este realizat în colaborare cu domeniul lui Michael Jackson, ceea ce va influența puternic modul în care filmul biografic tratează multiplele acuzații de abuz sexual asupra copiilor împotriva regretatei vedete pop.  Va fi interesant de văzut cum proiectul prezintă moștenirea complicată a starului pop, mai ales că documentare precum Leaving Neverland de la HBO aprofundează acuzațiile după moartea sa. Cu Jaafar Jackson acum la bord, filmul Michael este programat să înceapă filmările în acest an.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top