Now Reading
Andrada Popa, finalista Eurovision lansează varianta finală a piesei “No time for me”, alături de un visualizer plin de emoție

Andrada Popa, finalista Eurovision lansează varianta finală a piesei “No time for me”, alături de un visualizer plin de emoție

“No time for me” este propunerea Andradei Popa  pentru cea de-a 67-a ediție a Eurovision Song Contest, de la Liverpool. O piesă cu mesaj puternic, care cu siguranță va atinge inimile oamenilor.

Pe Andrada Popa o cunoaștem de ceva vreme,  iar evoluția ei artistica este impresionantă. După ce a reprezentat România la Eurovision Junior când avea doar 10 ani si a adunat peste 30 de trofee internaționale,  Andrada se califică din nou în finala cu piesa “No time for me”.

 Serialul “Pariu cu viața” și trupa de succes “LaLa Band”  au marcat un salt important al carierei sale, iar acesta a fost doar inceputul – și-a urmat proiectul solo atât în România, cât și în Marea Britanie, unde a absolvit London College of Music, secțiunea Musical Theatre.

“‘No time for me” reprezintă povestea mea din ultimii ani. Toate sentimentele, locurile si experiențele prin care am trecut. Momente de confuzie cum ar fi –  ‘Ce fac aici? – Cine sunt și ce vreau? ’,  urmate de realizarea –  acum știu ce este cu adevărat important pentru mine.  Plecând de acasă a trebuit să las oameni dragi în urmă și tot ce însemna pentru mine viața atunci, în schimb aveam să descopăr omul de acum.  Piesa a fost scrisă din suflet pentru suflet și indiferent de rezultatul finalei, pentru mine cel mai important este ca mesajul ei, să ajungă la cine are nevoie de el, pentru a le aduce aminte că sentimentele lor sunt valide. Chiar dacă avem timpul limitat aici pe pământ avem voie să fugim,  să o luăm de la capăt, să cădem, să ne ridicăm, să greșim și să descoperim cine vrem să fim cu adevărat.”, a declarat Andrada Popa. 

 

 

 

 

 

 

 

Noua versiune a piesei vine cu o surpriză. Un key change la finalul piesei și o nouă interpretare a tobelor semnată de Bubu Cernea. Ambele versiuni au fost compuse alături de producătorul piesei, Ciprian Lemnaru. Cei doi o vor acompania pe scena Eurovision și ne promit un moment demn de calificare în etapa internațională. Andrada va avea numărul 3 în cadrul Selecției Naționale și poate fi votată prin  sms sau online pe data de 11 februarie când va fi difuzat show-ul live. 

Despre Andrada:

Până în prezent a colaborat ca și artist – compozitor, cu cele mai mari case de discuri din lume, Universal Music și Sony Music Publishing UK, pentru  HBO, ITV, Channel 4 si Sky UK.  Piesele ei au fost sincronizate în emisiuni de maximă audiență cum ar Love Island, Selling Sunset, dar și în alte reclame și trailere internaționale.

„Unbreakable”, este prima piesă de pe albumul „The Lightshow”, care a atins  locul 4  în USA Pop Charts și  locul 23  în Billboard Compilation Chart.

Pe lângă muzică, Andrada Popa este în continuare prezentă în lumea filmului românesc.  Cel mai recent rol principal, a fost în filmul Legații (The Rope), unde a jucat alături de Smiley, Augustin Viziru, Nicole Cherry, Ștefania, Speak și mulți alții. Filmul a fost lansat pe Netflix și a ocupat locul 1 în topul audientelor timp de trei săptămâni consecutive în Europa de Est.

Socials:

See Also

https://www.instagram.com/thisisandrada/

https://www.facebook.com/andrada.popaoficial.1/

 

Despre Ciprian Lemnaru:

Ciprian Lemnaru este producătorul trupei Direcția 5, una dintre cele mai vechi și cunoscute trupe din România. La scurt timp după ce și-a lansat propriul proiect, a fost semnat de Warner Chappell, parte a Warner Music Group.  În prezent are propriul său label, Woodchopper, și a colaborat cu nume sonore din industria internațională: Miguel Migs, Replik, INSOUND, Antartica, Block Divison & Electronik Live.

Socials:

https://www.instagram.com/ciprian_lemnaru/

https://ffm.to/totalrecallmix

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top