Now Reading
Rivali la America Express, Jean si Bruja împart aceeași geacă de piele

Rivali la America Express, Jean si Bruja împart aceeași geacă de piele

Jean Gavril și Bruja se înfruntă la America Express pentru marele premiu. În viața reală sunt de fapt prieteni apropiați și colegi de studio la Green Tree Records by Roton Music. 

 

În sezonul acesta la America Express Jean Gavril și Bruja se luptă pentru a ajunge în finală. Deși fac parte din echipe diferite – Jean face echipă cu fratele lui, Dinu, iar Bruja l-a ales drept coechipier pe Pufeh – cei doi sunt în realitate prieteni apropiați.

La sfârșit de ianuarie cei doi au lansat împreună o piesă nouă – Geaca de Piele. Chitara electrică scoate în față spiritul rebel al lui Jean și temperamentul vulcanic al Brujăi. LIBERTATEA este cel mai puternic sentiment pe care îl inspiră piesa, iar geaca de piele este accesoriul perfect al eliberării de inhibiții.

 

Bruja este genul de artist pe care, de când am văzut-o la Urbanist sessions, mi-am dorit să o cunosc. Uite că s-a și întâmplat fiindcă ne-am întâlnit întâmplător și am petrecut vreo 2 sau 3 nopți la atelierul de motociclete. Așa am făcut piesa geaca de piele, într-o după-amiază, alături de chitaristul meu Angus. A fost o piesă cu vibe și o piesă reușită încă din prima. Bruja pentru mine este un artist veritabil pentru că are personalitate, știe să se exprime, scrie foarte complex. România are nevoie de mult mai multe femei rap și o raperiță ca Bruja are întotdeauna loc în rapul românesc și are multe de zis. Sunt recunoscător că am o piesă cu ea.” spune Jean despre colaborare.

 

”Geaca de piele” este un twist neașteptat de la stilul cu care Jean Gavril ne-a obișnuit, iar colaborarea cu Bruja combină rapul cu rock-ul pentru a satisface toate gusturile.

 

 

Ca simbol al forței, geaca de piele devine a doua piele a artiștilor, o piesa vestimentară magică care îți poate schimba întreaga atitudine. Lăsând lumea în urmă și îndepărtându-se de părerile oamenilor, Jean Gavril lansează piesa pe care o vei asculta pe repeat atunci când vrei să-ți ridici propriul moralul.

 

Geaca de piele s-a confecționat în studio la Lucy, m-a chemat Jean să facem o sesiune random. Și a ieșit asta. Cu câteva beri la bord și dorința de a zbiera în microfon am putut coase ultimele detalii ale gecii de piele.” a declarat Bruja. 

 

See Also

Despre Jean Gavril

Jean Gavril este un artist român ale cărui piese au cucerit inimile ascultătorilor de rock non-conformist. Muzica lui Jean reprezintă o combinație a emoțiilor sale nefiltrate și a spiritului său liber, ceea ce conferă pieselor sale un vibe specific Woodstock, cu o influență subtilă a muzicii pop și funk a anilor ’60. Jean Gavril a învățat să cânte la chitară încă de mic, iar din liceu a început să susțină concerte în barurile din Constanța, orașul său natal. Acest parcurs l-a adus pe Jean în punctul în care a devenit artist al caselor de discuri Roton Music și HaHaHa

Production. Primele sale hituri, „Totul sau nimic”, „Tocuri” și „Fata, bea cu mine” i-au adus notorietate la scurt timp după lansare. Mai mult, a patra piesă lansată, „Oh, Ramona”, a fost soundtrack-ul oficial al filmului cu același nume. Printre cele mai populare piese ale lui Jean Gavril se numără „Ultimul val”, cu peste 4.900.000 de vizualizări pe YouTube, și „Tocuri”, cu 1.600.000 vizualizări pe YouTube. Ultima piesă a lui Jean Gavril, „Unde ești tu”, a putut fi auzită la Pro FM, Virgin Radio, cât și Kiss TV. Unicitatea, vibe-ul nonconformist și onestitatea în materie de muzică l-au propulsat pe Jean până pe scena Electric Castle. De asemenea, acesta a câștigat competiția „Dancing on Ice”, de pe Antena 1, iar în prezent se află la America Express.

 

Despre Bruja

Bruja este prima figură feminină care a fost aplaudată în scena hip-hop românească din ultima vreme. Nu numai că ea a fost lăudată de cei respectați oameni din domeniu încă de la debutul ei – URBANIST SESSIONS, cu aproape 2.700.000 de vizualizări pe formatul lor YouTube, dar vocea ei are o puternică capacitate versatilă. Cântecul ei „Ia Loc” a fost difuzat pe Virgin Radio și chiar în acest moment vizualizările continuă să crească – are peste 1.700.000 de vizualizări pe YouTube. În ceea ce privește Spotify, doar colaborarea ei cu Sasha Lopez, ”Overdose”, are peste 570.000 de ascultări. De asemenea, piesele ei „Voila” și „Ia Loc” au peste 300.000 streamuri în timp ce melodia ei „Belladonna” are peste 200.000 de streamuri.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top