Now Reading
Fenomenul A.S.I.A. din nou pe scenă – concert de reunire pe 6 martie la Sala Palatului

Fenomenul A.S.I.A. din nou pe scenă – concert de reunire pe 6 martie la Sala Palatului

La începutul anilor 2000, trupa ASIA era una dintre cele mai în vogă din peisajul muzical românesc. Cele patru fete care au format inițial grupul au fost Anca, Sorana, Irina și Anemona. În timp, o dată cu evoluția trupei, conceptul A.S.I.A. a trecut printr-o serie de transformări de sound și componență.

Prima reunire oficială pe scenă a trupei a avut loc în octombrie 2022, la invitația sopranei Iana Novac, care a susținut la Sala Palatului un concert aniversar la împlinirea a 20 ani de carieră. Atunci Anca, Sorana și Anemona au urcat pe scenă alături de Iana și au cântat împreună cele mai cunoscute refrene ale trupei.

Iată că fetelor le-a fost atât de dor una de cealaltă și tuturor de a împărți scena împreună încât anul acesta, pe 6 martie, la Sala Palatului, ne vom bucura cu toții de un concert eveniment, la exact 25 de ani de la lansarea trupei pe piața românească. Cu un sound nou, cele 4 fete care au scris istorie în muzica pop, vor cânta celebrele lor hituri care le-au adus un imens succes pe piața românească, dar și alte câteva surprize muzicale pe care le-au pregătit pentru fani.

See Also

Un concert pe care nu trebuie să-l ratați!  Bilete aici

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top