Now Reading
EUROVISION 2023 ROMÂNIA | ALEDAIDA : “Eurovision pentru mine este atât o provocare, cât și o oportunitate de a-mi descoperi noi viziuni artistice.”

EUROVISION 2023 ROMÂNIA | ALEDAIDA : “Eurovision pentru mine este atât o provocare, cât și o oportunitate de a-mi descoperi noi viziuni artistice.”

Deși newcomer în industria muzicală românească, Aledaida se numără deja printre artiștii preferați de public din Selecția Națională Eurovision 2023. Se poate mândri cu o voce bună, o piesă în heavy-rotation – Bla bla bla, ce vorbește despre putere, independență și stare de bine și un show pe măsură pe care ni-l va dezvălui integral în cadrul finalei din 11 februarie, din studiourile TVR.

Pe Aledaida o puteți vota cu indicativul 20 pe 11 februarie, iar până atunci, azi, la început de februarie, ne bucurăm de interviul dedicat ei ca finalistă a SN Eurovision România. 

 

Ce înseamnă concursul Eurovision pentru tine?

Încă de mică vizionam concursul, la început cu familia, apoi anii au mai trecut și am început vizionez împreună cu prietenii mei. Îmi doream ajung pe scena Eurovision, însă nu știam când avea vina momentul acela. Timpul a trecut și iată fiind printre finaliști. Eurovision pentru mine este atât o provocare, cât și o oportunitate de a-mi descoperi noi viziuni artistice.

 

Ce te defineşte ca artist? Descrie-te în 3 piese Eurovisionistice celebre.

Consider că unele dintre atuurile mele ca artist, cât și ca om sunt pasiunea, devotamentul și perfecționismul. Trei dintre piesele care m-ar descrie perfect ar fi: Barbara Prăvi -Voila , Jamala-1944 și Eleni Foureira-Fuego.

 

Ce te motivează în a fi THE BEST şi ce crezi că te diferenţiază pentru a fi artistul reprezentant al României în 2023?

Motivația mea de a fi cea mai bună este aprecierea oamenilor care îmi ascultă muzica, este dorința de a ajunge la inimile cât mai multor persoane și, nu în ultimul rând, motivația de a fi cea mai bună este datorată dorinței mele de a-mi face părinții mândri.

 

Care este povestea şi mesajul piesei tale?

Mesajul piesei este unul legat de vibe, vibe-ul acesteia oferind ascultătorului o stare de bine și o încredere de sine mai mare. Asta vreau ofer publicului meu și despre asta este vorba, atitudine, încredere de sine și stare de bine.

 

 

Cum priveşti faptul că în finala Eurovision România din acest an sunt doar newcomers ca finalişti? Ce contează, de fapt cel mai mult ca atuuri în această competiţie?

Mi se pare o idee foarte bună ca în acest an fie numai new-comers deoarece fiecăruia dintre artiști i se oferă șanse egale la câștig. Iar pe lângă asta, diveristatea din acest an este la superlativ oferindu-i-se publicului posibilitatea de a alege ceva pe gustul fiecăruia.

 

Ce detalii ne poţi dezvălui despre showul din finala naţională?

Pot spune doar va fi show în adevăratul sens al cuvântului, nu vreau dau mai multe din casă.

 

See Also

Piesa câştigătoare preferată din toţi anii de Eurovision Song Contest?

Mi-e greu aleg o singură piesă. Pot menționa, însă, câteva piese câștigătoare care mi-au plăcut mult, acestea fiind: Ruslana- Wild Dances , Alexander Rybak- Fairytale, Jamala-1944 , Netta- Toy, Maneskin- Zitti e buoni.

 

De ce şi cum îndemni publicul să te voteze în finala naţională?

Voi lăsa show-ul meu vorbească de la sine, iar pe baza acestuia publicul va decide și va vota 20 .

 

 

Ce va urma după Eurovision?

Vor urma, cu siguranță, și alte proiecte muzicale, dar momentan focusez doar pe Selecția Națională.

 

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
1
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top