Acum citește
‘Queen Charlotte: A Bridgerton Story’, seria preliminară succesului Bridgerton de pe Netflix, are parte de primul trailer oficial

‘Queen Charlotte: A Bridgerton Story’, seria preliminară succesului Bridgerton de pe Netflix, are parte de primul trailer oficial

Netflix a anunțat în urmă cu câteva zile că prequelul Bridgerton va sosi în primăvara acestui an și va spune povestea Reginei Charlotte, inclusiv detalii despre povestea de dragoste cu Regele George și toate aspectele care au dus la transformarea unei întregi societăți.

Povestea reginei Charlotte se va concentra pe anii din tinerețe ai reginei, explorând ascensiunea ei la putere și rolul pe care l-a jucat căsătoria ei stabilită cu tânărul rege George, aflat în ascensiune.

Adaptarea pe ecran a universului Bridgerton a acoperit până acum două povești de dragoste majore, o a treia concentrându-se pe Colin Bridgerton și pe însăși Lady Whistledown. Ambele au oglindit romanțele fantezie clasice cu un final fericit, de basm, atât pentru Daphne și  Simon în sezonul 1, cât și pentru Kate și Anthony în sezonul 2. Cu toate acestea, cu viitorul prequel, se pare că lucrurile vor fi mult mai bazate pe realitate, potrivit scenaristei Shonda Rhimes, care a spus despre viitorul prequel:

Producția vorbește despre cum să supraviețuiești într-o lume în care nu ai putere. Unde găsești puterea în asta? Când mă gândesc la acest serial și la ce vreau ca publicul să extragă din el, cred că cel mai important lucru este că vreau ca oamenii să simtă că asta se întâmplă cu dragostea adevărată, dragostea este grea, dragostea este dificilă, dragostea are multe straturi și, de asemenea, vreau să renunțe la ideea că finalul fericit, despre care vorbim mereu pentru personajele din seriale, nu ar exista. Un happy-end nu trebuie să fie cel evident. Căsătoriile pot fi complexe, iar finalurile pot fi complexe și poți înțelege asta în moduri foarte reale. Mi-a plăcut să mă adâncesc în povestea de dragoste dintre Charlotte și regele George, am crezut că a fost cu adevărat fascinantă și chiar am vrut să le pot arăta oamenilor cum este acest tip de dragoste. M-am gândit că este o provocare și m-am gândit că ar fi interesant.”

De asemenea, Queen Charlotte va explora în egală măsură dinamica relației dintre tânăra Regină Charlotte, tânăra Lady Danbury și matriarha Bridgerton, Lady Violet. Povestea prequel a Reginei Charlotte va fi detaliată în continuare într-o nouă carte scrisă de Julia Quin, autoarea cărților Bridgerton. Lansarea cărții este preconizată a avea loc împreună cu prequelul.

Vezi și

India Amarteifio, Arsema Thomas și Connie Jenkins-Greig au fost selectate pentru a da viață versiunii mai tinere a reginei și, respectiv, doamnele Danbury și Violet. Vedetele Bridgerton, Golda Rosheuvel, Adjoa Andoh și Ruth Gemmell vor reveni pentru a interpreta versiunile din trecut ale personajelor. De asemenea, au fost distribuiți Corey Mylchreest în rolul tânărului rege George, Michelle Fairely în rolul Prințesei Augusta, Sam Clemmett în rolul tânărului Brimsley, Richard Cunningham în rolul lordului Bute, Tunji Kasim în rolul lui Adolphus, Rob Maloney în rolul doctorului regal și Cyril Nri în rolul lordului Danbury.

Deși Netflix nu a stabilit încă o dată exactă a premierei pentru Queen Charlotte, streamerul a anunțat că fanii ar trebui să se aștepte să vadă serialul în această primăvară. Mai jos un prim teaser de la Netflix.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus