Now Reading
EUROVISION ROMÂNIA 2023 | DEIONA : “Prin “Call on me” îmi doresc să îndemn oamenii să fie mai deschiși către iubire.”

EUROVISION ROMÂNIA 2023 | DEIONA : “Prin “Call on me” îmi doresc să îndemn oamenii să fie mai deschiși către iubire.”

Cu indicativul 1 în cadrul Selecției Naționale Eurovision România, Deiona propune pentru Liverpool în acest an o piesă pop, optimistă, ce poartă titlul Call on me și vorbește despre noțiunea de aproape.

Ne întâlnim azi cu Deiona în cadrul unui nou interviu realizat de Daily Magazine cu finaliștii ce își vor disputa suita de forțe artistice pe data de 11 februarie în studiourile TVR. 

Ce înseamnă concursul Eurovision pentru tine?

Eurovision reprezintă mai mult decât un concurs pentru mine. Este un vis devenit realitate și, mai ales, este o dovadă a faptului că determinarea, munca și dorința te ajută să ajungi acolo unde îți dorești.

 

Ce te defineşte ca artist? Descrie-te în 3 piese Eurovisionistice celebre.

Sunt un artist visător, căruia ii place să contureze povești prin interpretare și să experimenteze mult în ceea ce ține de muzică. Totodată sunt o persoană care crede cu tărie că munca trebuie sa vină in completarea talentului, iar efortul depus la finalul fiecărei zile contează. Dacă m-aș descrie in 3 piese Eurovisionistice, aș alege “Snap”pentru sensibilitate, “Shady Lady” pentru dinamicitate, iar “Fuego” pentru feminitate.

 

Ce te motivează în a fi THE BEST şi ce crezi că te diferenţiază pentru a fi artistul reprezentant al României în 2023?

Toți participanții sunt diferiți prin felul lor de a fi, însă momentul final și sensibilitatea piesei mele sper să atingă inimile publicului. Susținerea din partea familiei, a prietenilor și a casei de producție mă motivează, iar gândul că aș putea să imi reprezint țara la ESC 2023 mă determină sa fiu THE BEST.

 

Care este povestea şi mesajul piesei tale?

Prin “Call on me” îmi doresc să îndemn oamenii șă fie mai deschiși către iubire. Piesa vorbește despre o iubire pură, necondiționată. Uneori suntem atât de prinși în probleme, ne consumă lucruri mărunte și uităm să iubim și să ne lăsăm iubiți. “Call on me” este un îndemn.

 

 

Cum priveşti faptul că în finala Eurovision România din acest an sunt doar newcomers ca finalişti? Ce contează, de fapt cel mai mult ca atuuri în această competiţie?

Faptul că suntem newcomers ne ajută să avem un parcurs corect și egal în competiție, ceea ce consider că este un lucru bun.

 

Ce detalii ne poţi dezvălui despre showul din finala naţională?

Deși piesa are un mesaj de dragoste simplu și clar, pentru show-ul final lucrăm la o reinterpretare conceptuală a acestuia. Ne dorim să realizăm un show cu impact vizual puternic!

See Also

 

Piesa câştigătoare preferată din toţi anii de Eurovision Song Contest?

Piesa care a reușit întotdeauna să îmi ofere o stare bună, încă de când eram foarte mică, este “Fairytale” a lui Alexander Ryback.

 

De ce şi cum îndemni publicul să te voteze în finala naţională?

Iubesc să cânt și trăiesc pentru asta, iar cu momentul din finală sper să transmit și publicului acest lucru. Dacă aprecierea lor se traduce printr-un vot, le voi fi foarte recunoscătoare!

 

 

Ce va urma după Eurovision?

Indiferent de parcursul meu în această competiție, îmi doresc să evoluez ca artist, să îmi spun povestea prin muzică și să experimentez. Anul 2023 va fi plin de surprize!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
1
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top