Now Reading
EUROVISION 2023 ROMÂNIA | MARYLISS : “Atuul cel mai de preț este să fii sincer cu tine ca artist, să nu încerci să pozezi în ceea ce nu ești.”

EUROVISION 2023 ROMÂNIA | MARYLISS : “Atuul cel mai de preț este să fii sincer cu tine ca artist, să nu încerci să pozezi în ceea ce nu ești.”

În 2023 Selecția Națională Eurovision România aduce în prim-plan artiști noi, dar cu potențial semnificativ, voci bune, proiecte artistice interesante.

Originară din Timișoara, cunoscută din cadrul show-ului Vocea României, și lidera trupei Cover up, Maryliss ne vorbește despre dragoste în limba română, prin  piesa Hai vino. O puteți vota cu indicativul 29 în cadrul finalei SN din data de 11 februarie. 

 

Ce înseamnă concursul Eurovision pentru tine?

Eurovisionul pentru mine înseamnă o provocare, o oportunitate imensă de a-ți face munca cunoscută și, totodată, de a duce România cât mai departe în concurs.

 

Ce te defineşte ca artist? Descrie-te în 3 piese Eurovisionistice celebre.

Ceea ce definește ca artist este energia, spontaneitatea, diversitatea din punct de vedere stilistic și emoția,  drept urmare dacă ar fi rezum la 3 piese Eurovizionistice definitorii, ar fi: Duncan Laurence – Arcade, Maneskin-Zitti e buoni, Waylon – Outlaw In ‘Em.

 

Ce te motivează în a fi THE BEST şi ce crezi că te diferenţiază pentru a fi artistul reprezentant al României în 2023?

Când știi ceea ce îți dorești, cred acesta este principalul trigger, iar eu întotdeauna îmi găsesc în mine motivația de a munci și de a persevera până ajung la rezultatul dorit. Consider fiecare artist este unic în felul lui, iar eu cred deja m-am diferențiat prin alegerea muzicală și abordarea ieșită din tiparul pieselor selectate până în prezent în România.

 

Care este povestea şi mesajul piesei tale?

Povestea piesei este cât se poate de simplă, “Este despre mine și am scris-o cu gândul la prezentul meu”.

 

 

Cum priveşti faptul că în finala Eurovision România din acest an sunt doar newcomers ca finalişti? Ce contează, de fapt cel mai mult ca atuuri în această competiţie?

Este un lucru foarte bun deoarece avem ocazia de a cunoaște artiști noi, talentați, cu potențial, care au ceva de spus. Cred atuul cel mai de preț este fii sincer cu tine ca artist, nu încerci pozezi în ceea ce nu ești.

 

Ce detalii ne poţi dezvălui despre showul din finala naţională?

Nu m-am hotărât încă în privința show-ului, dar ca un mic inside ne vom focusa pe o acuratețe cât mai mare în transpunerea piesei din audio în vizual.

 

See Also

Piesa câştigătoare preferată din toţi anii de Eurovision Song Contest?

Duncan Laurence – Arcade

 

De ce şi cum îndemni publicul să te voteze în finala naţională?

Îi indemn pe oameni voteze cu inima, indiferent de decizie, ei fie împacați cu alegerea făcută.

 

 

Ce va urma după Eurovision?

După Eurovision, unul dintre planuri este de a lansa primul album, la care lucrez de ceva timp.

 

What's Your Reaction?
Excited
1
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top