Acum citește
Ozana Barabancea – concert-eveniment Mama, eterna iubire, la Palatul Național al Copiilor

Ozana Barabancea – concert-eveniment Mama, eterna iubire, la Palatul Național al Copiilor

Luna martie este moment aprig de sărbătoare și de bucurie, fiecare dintre noi având în preajma lui… o Femeie! Cu o vorbă care să ne ghideze sau o mână care să ne mângâie la ceas greu, indiferent dacă este mama, sora, verișoara, o prietenă sau o profesoară, cu toții avem lângă noi o astfel de… minune!

Ozana Barabancea, din dorința absolută de a încununa rolul femeii, crează un cadru perfect de celebrare prin muzică, pe data de 10 martie, de la 19:30, la Palatul Național al Copiilor prin concertul – declarație: „Mama, eterna iubire”.

Astfel, în premieră absolută, vor urca pe scenă trei femei dirijor – Ozana Barabancea, Conf. dr. Luminița Guțanu Stoian și Raluca Drãgãnescu, două coruri de copii și o orchestră ce vor cinsti, într-un singur concert excepțional, MAMA. Ozana și orchestra Lumini Sonore alături de soliști de renume precum Alin Stoica, Elina Dincă, Cristian Faur, Gloria și Andrew Barabancea vor încânta audiența cu un repertoriu extraordinar, alcătuit din piese rare ce vor ajunge cu siguranță direct în inima oricui.

Pe 10 martie va fi un concert de suflet pentru suflet, venit ca o declarație ce întărește iubirea pentru mamă, pentru soră, pentru fiică, pentru… femeie. Acea iubire desăvârșită și uneori nespusă, pe care unii poeții au trăit-o prin versuri, unii compozitori au simțit-o prin muzică, dar pe care noi, publicul, am savurat-o mereu, regăsindu-ne în cuvinte și prin notele muzicale.

Bucuria oricărui artist este momentul când se află pe scenă, oferind publicului frumosul născut și cultivat, o dată cu timpul, din el. Pentru Ozana va fi o zi plină de emoții pozitive, ea avându-i pe Andrew și Gloria, cei doi copii ai săi, într-o zi atât de specială, alături de ea, pe scenă, sub bagheta de dirijor.

În acompaniamentul live al orchestrei „Lumini Sonore” împreună cu muzicieni de renume îndrăgiți de public, pe scenă vor performa și Corul de Copii şi Tineret „Symbol – Jean Lupu” al Patriarhiei Române condus de Conf. dr. Luminiţa Guţanu Stoian cât și Grupul Vocal MUSIC.ALL de la Palatul Copiilor condus de Raluca Drăgănescu.

Ideea de a reuni trei femei dirijor vine din dorința de a sublinia măiestria feminină.

Mai mult decât atât, acesta va fi un concert cu totul special, deoarece Ozana Barabancea le dă întâlnire spectatorilor din rândul întâi în backstage, la terminarea spectacolului. Ca om ce iubește oamenii, Ozana știe cât de importantă este interacțiunea umană (mai ales după toate cele trăite de noi toți în ultimii ani) și oferă ocazia unui dialog, a unei sesiuni foto și a împărtășirii unui cadou special (din partea sponsorului Magazin „Floarea Vieții”) celor ce vor procura bilete în primul rând.

Vezi și

Să ne bucurăm și să sărbătorim esența vieții împreună, prin muzică!

Biletele se pot achiziţiona online de pe iabilet.ro

PARTENER MEDIA – Daily Magazine

 

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus