Now Reading
EUROVISION ROMÂNIA 2023 | JAXMAN : “Bad & Cool pentru mine reprezintă nonconformismul, asumarea și curajul de a fi cine vrei tu să fii.”

EUROVISION ROMÂNIA 2023 | JAXMAN : “Bad & Cool pentru mine reprezintă nonconformismul, asumarea și curajul de a fi cine vrei tu să fii.”

Cu indicativul 32 în cadrul Selecției Naționale Eurovision România, Jaxman, pe numele său real Erin Dăneț propune pentru Liverpool în acest an o piesă pop, foarte ascultabilă, ce poartă titlul Bad & Cool și vorbește despre independență, desprindere de trecut și libertate asumată.

Ne întâlnim azi cu Jaxman în cadrul unui nou interviu realizat de Daily Magazine cu finaliștii ce își vor disputa suita de forțe artistice pe data de 11 februarie în studiourile TVR. 

 

Ce înseamnă concursul Eurovision pentru tine?

Concursul Eurovision este un moment important din cariera mea, un moment pentru care sunt foarte recunoscător. Indiferent de rezultat, sunt foarte fericit că am ajuns in Finala Naționala a României!

 

Ce te defineşte ca artist? Descrie-te în 3 piese Eurovisionistice celebre.

Cred că pe mine mă descrie cel mai bine determinarea. Îmi setez anumite idealuri sau lucruri pe care le vreau de la mine și lucrez neobosit până le obțin. Trei piese care m-ar caracteriza ar fi: Sam Ryder- “Space Man”, Rosa Linn- “Snap” și nu în ultimul rând, Maneskin cu a lor piesă “Zitti e buoni”.

.

Ce te motivează în a fi THE BEST şi ce crezi că te diferenţiază pentru a fi artistul reprezentant al României în 2023?

Îmi place să cred că îmi petrec fiecare zi încercând să fiu mai bun, să dau mai mult și să întâlnesc așteptările. Mai consider și că punctul de departajare in Finala Națională va fi emoția și sper că va rezona cu piesa mea și publicul spectator!

 

Care este povestea şi mesajul piesei tale?

“Bad&Cool” este o piesă despre eliberare. Pentru mine este ca o gură de aer proaspăt după o perioadă grea, sau fericirea unei reușite după ce ai riscat. Mesajul poate fi versatil, iar asta depinde de sufletul ascultătorului, insă pentru mine reprezintă nonconformismul, asumarea și curajul de a fi cine vrei tu să fii!

 

 

Cum priveşti faptul că în finala Eurovision România din acest an sunt doar newcomers ca finalişti? Ce contează, de fapt cel mai mult ca atuuri în această competiţie?

Eu văd această finală ca pe un lucru benefic. Fiecare artist a trebuit să treacă de această perioadă, adică perioada de început. Chiar dacă publicul nu ne cunoaște încă, nu este neapărat un lucru rău. Fiecare merită o șansă, fiecare merită momentul lui. Sunt fericit că anul acesta avem această oportunitate, toți cei 12 finaliști. Cred că această competiție ne impinge să fim mai buni, să performăm, să facem publicul să ne trăiască povestea.

 

Ce detalii ne poţi dezvălui despre showul din finala naţională?

Din păcate nu pot dezvălui multe încă despre show-ul din Finală, însă pot spune că mă va reprezenta în totalitate și că se lucrează intensiv ca spectatorul să privească cea mai bună reprezentație live a piesei.

See Also

 

Piesa câştigătoare preferată din toţi anii de Eurovision Song Contest?

Nu mi-a fost niciodată mai simplu să răspund la o întrebare! Maneskin- “Zitti e Buoni”! Pur și simplu impecabil!

 

De ce şi cum îndemni publicul să te voteze în finala naţională?

Îmi doresc din suflet ca publicul din fața ecranelor în data de 11 februarie să voteze cu inima, să susțină artiști tineri, iar dacă eu mă număr printre preferințele lor și aleg să mă voteze, le mulțumesc din inimă!

 

Ce va urma după Eurovision?

După Eurovision nu ne culcăm pe o ureche și continuăm să facem muzică! 2023 va fi un an încărcat cu lansări de piese, proiecte și idei. Abia aștept să le împărtășesc pe toate!

 

What's Your Reaction?
Excited
1
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top