Acum citește
A fost lansat trailerul oficial al serialului preliminar fenomenului Grease

A fost lansat trailerul oficial al serialului preliminar fenomenului Grease

Paramount+ a lansat astăzi trailerul oficial pentru noul serial original Grease: Rise Of The Pink Ladies. Următorul serial muzical va avea premiera vineri, 7 aprilie, exclusiv pe Paramount+.

De la Paramount Television Studios, distribuția Grease: Rise Of The Pink Ladies include nume precum Marisa Davila în rolul Jane, Cheyenne Isabel Wells în rolul Olivia, Ari Notartomaso în rolul Cynthia, Tricia Fukuhara în rolul Nancy, Shanel Bailey în rolul Hazel, Madison Thompson în rolul Susan, Johnathan Nieves în rolul Richie, Jason Schmidt în rolul lui Buddy, Maxwell Whittington-Cooper în rolul lui Wally și Jackie Hoffman în rolul asistentuluid directorului McGee.

Seria muzicală are loc cu patru ani înainte de originalul Grease. În 1954, înainte ca rock-n-roll-ul să fie la putere, înainte ca T-Birds să fie cei mai tari din școală, patru proscriși îndrăznesc să se distreze în propriile lor condiții, stârnind o panică morală care va schimba Rydell High pentru totdeauna.

Grease: Rise Of The Pink Ladies este scris și produs executiv de Annabel Oakes (Atypical, Minx), care servește și ca showrunner și a regizat un episod ulterior. Alethea Jones (Made for Love, Dollface, Evil) a regizat episodul pilot plus încă două episoade și este și producător executiv. Coregrafia este semnată de Jamal Sims, iar muzica de artistul nominalizat la premiile Grammy și producătorul executiv Justin Tranter.

Vezi și

Oakes a declaratVrem să aducem un omagiu oamenilor reali care au dat startul fenomenului rock & roll – muzicieni de culoare, muzicieni latini, care au stat la baza acestui concept”.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus