Now Reading
Jimmy Choo lansează o colecție inspirată de celebrul serial anime Sailor Moon

Jimmy Choo lansează o colecție inspirată de celebrul serial anime Sailor Moon

Prima colaborare majoră a anului semnată de designerul Jimmy Choo ar putea fi cea mai emblematică.

Brandul britanic de încălțăminte a anunțat o colecție inpirată de celebrul serial anime „Pretty Guardian Sailor Moon”, în onoarea a 30 de ani de la lansarea îndrăgitului serial de animație.

Cizme și poșetă Sailor Moon

Inspirată de manga shojo (benzile desenate pentru fete), colecția făcută la comandă prezintă o selecție de încălțăminte și accesorii uimitoare modelate după personaje cheie – precum Sailor Mercury, Sailor Mars, Sailor Jupiter și Sailor Venus, precum și Pretty Guardian Sailor Moon și tovarășul ei, pisica Luna — creată de Naoko Takeuchi, reinterpretată de Sandra Choi.

Ghete Sailor Mercury

Există cinci stiluri de pantofi: cizme Sailor Moon roz, acoperite cu cristale Swarovski, pantofi de lac roșu rubin Sailor Mars, ghete cu platformă Sailor Jupiter din piele verde, botine Sailor Mercury albastre lucioase și platforme Sailor Venus din satin portocaliu. Există, de asemenea, o poșetă în miniatură One Varenne Quad, împodobită cu ilustrații alb-negru cu Sailor Moon și iubitul ei, Tuxedo Kamen.

Pantofi Sailor Mars

Pretty Guardian Sailor Moon este un fenomen global unic – un manga și un anime care rezonează, unind culturi și limbi, vorbind cu diferite generații și aducându-ne pe toți împreună. Acesta este ceea ce m-a atras către acest proiect”, a spus Choi, într-un comunicat de presă.Această colaborare subliniază valorile noastre împărtășite nu doar privind împuternicirea femeilor, ci și capacitatea modei de a inspira incluziune și individualitate prin personalitate și încredere în sine.”

See Also

Ghete Sailor Jupiter

Takeuchi a adăugat: „Sunt extrem de fericit că personajele și poveștile care au venit din imaginația mea sunt acum iubite de mulți oameni din întreaga lume. Ceea ce a fost întotdeauna cu adevărat important pentru mine este imaginația tinerească, pură și puterea fetelor tinere. Cred că și marca Jimmy Choo are aceste calități. Este un brand cool pe care îl iubesc.”

Pantofi Sailor Venus

Colecția Jimmy Choo x Sailor Moon va fi disponibilă pentru achiziționare din data de 14 februarie pe JimmyChoo.com. De asemenea, vor fi expuse timp de o săptămână în magazinele Isetan din Tokyo, Selfridges din Londra și China World Mall din Beijing, precum și în anumite magazine Jimmy Choo din întreaga lume.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top