Now Reading
Rihanna are o nouă statuie de ceară la Muzeul Madame Tussauds din New York

Rihanna are o nouă statuie de ceară la Muzeul Madame Tussauds din New York

Muzeul Madame Tussauds a anunțat marți (7 februarie) că Rihanna primește o nouă figurină de ceară la muzeul său din New York.

Creația din ceară este modelată după ținuta iconică a superstarului de la Gala Met 2018, „Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination”. În calitate de copreședintă alături de Anna Wintour, Donatella Versace și Amal Clooney, RiRi a urcat pe treptele Muzeului Metropolitan de Artă purtând o minirochie uimitoare, cu mărgele și un halat asortat de Margiela. În semn de respect pentru tema religioasă a evenimentului de top, artista a accesorizat ținuta cu o pălărie de episcop papal și un colier ostentativ cu crucifix.

Cea mai recentă statuetă din ceară a Rihannei va fi dezvăluită în sala de gală Glow a Madame Tussauds din New York – Times Square miercuri (8 februarie) și va fi așezată chiar în camera cu tematică neon datorită luminilor LED ascunse în ținuta figurii.

Dezvăluirea planificată are loc cu doar câteva zile înainte ca artista nominalizată la Oscar să urce pe scenă pentru mult așteptatul ei show din timpul Super Bowl LVII. Spectacolul va marca prima ei revenire oficială pe scenă în cei peste șapte ani de când și-a lansat ultimul album de studio – Anti, în 2016.

Rihanna va face cu siguranță istorie cu viitorul ei show live duminică, așa că momentul este perfect pentru ca noi să-i dezvăluim noua ei statuetă din ceară, exclusiv la Madame Tussauds New York, unde fanii o pot admira și pot face poza cu statueta”, a spus directorul general Madame Tussauds New York. Joerg Hanel într-o declarație.

See Also

Potrivit unui comunicat, o altă figurină de ceară Rihanna este programată să fie adăugată la Madame Tussauds Orlando ulterior în acest an și va purta ținuta ei de la Super Bowl.

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top