Acum citește
Irina Rimes te cheamă ACASĂ – datele noului său turneu

Irina Rimes te cheamă ACASĂ – datele noului său turneu

Irina Rimes își poartă cel de-al patrulea album al său, ,,ACASĂ”, prin toată țara și nu numai. Turneul reprezintă o călătorie între două lumi și o fugă între case. ACASĂ este despre cum fanii au devenit o parte importantă din casa Irinei Rimes și despre cum ea poate construi un ACASĂ, oriunde își are muzica și îi este și publicul, cu care se va și întâlni personal în această serie de concerte. 

,,Noi avem casa în două lumi. Când suntem mici, ACASĂ are o formă materială în ochii noștri, e un loc unde putem fugi, unde putem găsi siguranță, dragoste sau ajutor, orice s-ar întâmpla. Pe masură ce creștem, timpul ne transformă casa și ea capătă o formă imaterială, reconstruindu-se la noi în amintiri.” ne spune Irina Rimes

Bilete și date pentru turneul ACASĂ:

Timișoara – http://bilete.irinarimes.ro/bilete-timisoara-irina-rimes-turneul-acasa-81405/

Cluj – http://bilete.irinarimes.ro/bilete-cluj-napoca-irina-rimes-turneul-acasa-81416/

http://bilete.irinarimes.ro/bilete-cluj-napoca-irina-rimes-turneul-acasa-81424/

Brașov – http://bilete.irinarimes.ro/bilete-brasov-irina-rimes-turneul-acasa-81425/

Chișinău – https://mticket.md/ro/concert-irina-rimes-1074.html?fbclid=PAAaZ1e0lJhj06buR7UYBUWK5U_605fxjlUIYftUHEC7iQb_Dbo3zijIFZcWY

Bacău – http://bilete.irinarimes.ro/bilete-bacau-irina-rimes-turneul-acasa-81427/

Iași – http://bilete.irinarimes.ro/bilete-iasi-irina-rimes-turneul-acasa-81430/

Focșani –  http://bilete.irinarimes.ro/bilete-focsani-irina-rimes-turneul-acasa-82533/

Galați – http://bilete.irinarimes.ro/bilete-galati-irina-rimes-turneul-acasa-81435/

Seria de concerte le va da ocazia la propriu fanilor să se conecteze cu artista, întrucât Irina Rimes a pregătit și sesiuni de meet and greet:

Vezi și

http://bilete.irinarimes.ro/bilete-meet-and-greet-irina-rimes-acasa-82518/

Alaturi de Irina, pe drumul turneului, se vor alatura Radio ZU, partenerul media oficial si Avon Romania, alaturi de care s-au pregatit multe surprize pentru oamenii care vor participa la concertele din martie.

Albumul ,,ACASĂ” include 16 piese confesiune, vindecătoare şi sensibile, compuse de artistă cu compozitori şi producători de top din România. Pe album sunt şi cele două colaborări cu Grasu XXL „Pentru totdeauna” şi cea cu Jah Khalib pentru „Навсегда”. Acesta este disponibil pe toate platformele digitale, cât și în format fizic, pe CD și vinil. 

Despre ,,ACASĂ” și drumul Irinei vorbește și documentarul de 7 episoade pe care artista l-a lansat alături de HBO Max pe data de 3 iunie, „Irina Rimes: Pe drumul meu”, o miniserie prin care artista a ales să îşi spună povestea și să vorbească despre struggle-ul de a fi artist. Irina Rimes rememorează momente importante din viaţa ei, vorbeşte despre versurile pe care le cântă, despre oamenii care au ajutat-o în carieră. În paralel, sunt dezvăluite detalii despre sursele de inspiraţie ale albumelor anterioare, sunt pregătite videoclipuri şi concerte caritabile. 

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale din România care şi-a pus amprenta asupra publicului şi topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement şi sute de show-uri live intense şi pline de emoţie.

„Despre el”, „Cosmos”, „Pastila” și ,,ACASĂ” sunt cele patru albume compuse de Irina care includ hituri precum „Visele”, „Ce s-a întâmplat cu noi”, „Iubirea noastră mută”, „Bandana”, „Bolnavi amândoi”, „Nu ştii tu să fii bărbat”, iar colaborările cu artişti precum Guess Who, Carla’s Dreams, The Motans, INNA, Grasu XXL, Bruja sau Cris Cab, dar şi piesele compuse pentru Andra, Antonia, Nicole Cherry, confirmă versatilitatea sa.

Care este reacția ta?
Excited
1
Happy
0
In Love
1
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus