Now Reading
Controversatul fashion look al lui Sam Smith din cadrul Brit Awards este o celebrare a formei naturale

Controversatul fashion look al lui Sam Smith din cadrul Brit Awards este o celebrare a formei naturale

Dintre toate fashion-look-urile îndrăznețe ale celebrităților din cadrul Galei Brit Awards 2023, nicio ținută nu a primit atâta atenție precum ținuta cu baloane din latex purtată de Sam Smith.

Smith, în vârstă de 30 de ani, a sosit sâmbătă la decernarea premiilor de la Londra în ansamblul conceput la comandă, constând dintr-un costum gonflabil din latex pe întregul corp, cu picioare și umeri exagerate în formă de balon, cizme cu platformă și mănuși negre.

Ținuta a împărțit rapid părerile în online, unii utilizatori de pe Twitter comparându-l cu un pui prea gătit, iar alții întrebându-se dacă a căutat inspirație dintr-un look similar purtat de regretatul David Bowie în 1973.

Dar, potrivit designerului ansamblului ciudat, există un motiv pentru care Smith a optat pentru a-l purta pe covorul roșu. Într-o declarație pentru WWD, Harikrishnan Keezhathil Surendran Pillai, care a fondat casa de discuri Harri, a spus că decizia lui Smith de a purta modelul gonflabil a venit pe fondul confruntării artistului recent cu abuzurile în online la adresa corpului său.

Sam a avut o mulțime de comentarii negative recent, după „Unholy”, despre imaginea corpului său”, a spus Pillai.

Designerul, care a absolvit London College of Fashion, a adăugat că ansamblul lui Smith celebrează „forma lui naturală și frumusețea autonomiei”.

Am vrut să creez o imagine în care oamenii nu l-au văzut niciodată pe Sam”, a continuat Pillai.

See Also

După cum a raportat BuzzFeed, Sam Smith a fost întâmpinat cu un val de hate în online la începutul lunii februarie, după debutul videoclipului pentru noul său single, „I’m not here to make friends”. Videoclipul l-a prezentat pe Smith purtând o serie de look-uri îndrăznețe, inclusiv un corset și ciucuri pentru mamelon.

Smith a continuat să enerveze influenții de dreapta cu ținuta din dantelă și latex pe tema lui Satan pe care a purtat-o pentru a interpreta „Unholy” la premiile Grammy 2023.

Chiar și așa, Sam Smith și Kim Petras au continuat să facă istorie la ceremonia de premiere, fiind primul artist deschis non-binar și prima femeie transgender care au câștigat premiul Grammy pentru cel mai bun duo pop pentru single-ul lor „Unholy”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top