Now Reading
Primul trailer oficial al Filmului The Flash dezvăluie revenirea lui Michael Keaton în rolul Batman

Primul trailer oficial al Filmului The Flash dezvăluie revenirea lui Michael Keaton în rolul Batman

Primul trailer al noului film The Flash a fost deja lansat și ne poartă într-o călătorie prin multiversul DC, alături de Scarlet Speedster. Cu Ezra Miller în rolul eroului titular, filmul este unul dintre filmele DC rămase în dezvoltare înainte ca James Gunn și Peter Safran să preia conducerea în calitate de co-șefi ai DC Studios și să înceapă restructurarea DC Extended Universe.

Lansat în timpul Super Bowl, noul trailer explică principalele puncte ale noii intrigi, și poate ultima, din aventura lui Miller ca The Flash. Folosindu-și puterile de super-viteză, Barry Allen călătorește înapoi în timp pentru a-și salva mama, care a fost ucisă când acesta era copil. Din păcate, călătoria în timp este periculoasă, iar Barry se încurcă din neatenție cu cronologia și ajunge să viziteze dimensiuni alternative unde nu poate deosebi prietenii de inamici.
Povestea se bazează pe povestea îndrăgită a benzilor desenate Flashpoint, care a restructurat complet universul DC. După cum Gunn și Safran au dezvăluit recent, The Flash va face același lucru cu DCU, ajutând DC Studios să avanseze doar cu personajele care servesc povestea „Zeii și monștrii”. Gunn a lăudat filmul viitor și a asigurat fanii că va fi un eveniment cinematografic de neuitat, subliniind faptul că este încă o piesă importantă a cinematografiei cu supereroi, deși aceștia restartează universul.

The Flash îi are în rolurile principale pe Michael Keaton și Ben Affleck ca versiuni diferite ale lui Batman. Keaton ar juca, de asemenea, Cavalerul Întunecat în Batgirl, primul film live-action care o are drept protagonistă pe iubita- eroină a lui Batman, care, din păcate, a fost abandonat în timpul fuziunii Warner Bros.  Keaton va juca, de asemenea, rolul unui Bruce Wayne pensionar într-o adaptare cinematografică Batman Beyond, care a fost, de asemenea, anulată.

The Flash este regizat de Andy Muschietti pornind de la un scenariu scris de Christina Hodson – Bumblebee. Distribuția filmului îi include, de asemenea, pe Kiersey Clemons ca Iris West, Maribel Verdú ca Nora Allen și Ron Livingston ca Henry Allen, înlocuindu-l pe Billy Crudup ca tatăl lui Barry după apariția sa în Liga Justiției. Sasha Calle apare și ca Supergirl. Vedetele din rețelele sociale Rudy Mancuso și Saoirse-Monica Jackson sunt, de asemenea, implicate în proiect în roluri nedezvăluite încă.

See Also

În prezent, Flash este programat să apară în cinematografe în data de 16 iunie 2023.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top