Acum citește
A fost lansat un nou trailer oficial din filmul Mica sirenă, cu Halle Bailey în rol principal

A fost lansat un nou trailer oficial din filmul Mica sirenă, cu Halle Bailey în rol principal

Disney a dezvăluit un nou trailer oficial pentru remake-ul său live-action la „Mica sirenă”, îndemnând spectatorii să devină parte din lumea lui Ariel.

Viitorul musical, regizat de Rob Marshall, reimaginează filmul de animație original din 1989 cu o nouă distribuție. Noua adaptare o va vedea din nou pe sirena Ariel îndrăgostindu-se de un prinț uman care trăiește deasupra apei, stimulând un complot diabolic de către nefasta Ursula.

Halle Bailey joacă rolul lui Ariel, alături de Jonah Hauer-King în rolul Prințului Eric, Melissa McCarthy în rolul Ursula, Javier Bardem în rolul Regelui Triton, Jacob Tremblay în rolul lui Flounder și Daveed Diggs în rolul lui Sebastian. Trailerul oferă o primă privire la Ursula și prințul Eric.

Disney a anunțat pentru prima dată că Bailey va prelua rolul lui Ariel în iulie 2019. Un prim teaser pentru noul film a apărut în septembrie 2022, stârnind multă dragoste pentru cântecul lui Bailey – chiar dacă ea a apărut pe ecran doar 15 secunde.

„A fost un lucru inspirator și frumos să aud cuvinte de încurajare precum „Nu realizezi ce înseamnă acest lucru pentru noi, pentru comunitatea noastră, pentru toate fetițele de culoare care se vor vedea în tine‘”, a spus Bailey pentru Variety într-un interviu, povestind reacția bunicilor ei la trailer.

Vreau ca fetița din mine și fetițele la fel ca mine care se uită să știe că sunt speciale și că ar trebui să se simtă ca o prințesă din toate punctele de vedere”, a spus actrița. „Nu există niciun motiv pentru care să nu fie așa. Acea asigurare era ceva de care aveam nevoie.”

Marshall a mai spus despre performanța lui Bailey: „Halle a avut această facilitate incredibilă de a putea să sape adânc, să găsească adevărul despre pasiunea lui Ariel și inima ei. A fost ca și cum ai vedea nașterea unui mare actor de film.”

Vezi și

Coloana sonoră este un efort de colaborare al legendei Broadway Lin-Manuel Miranda și Alan Menken, care au realizat muzica originală pentru filmul animat „Mica Sirenă”. Miranda a făcut echipă cu Menken pentru patru melodii originale, deși i-a asigurat pe ascultătorii de la Variety’s Awards Circuit Podcast că aceste noi compoziții nu vor lua locul unor clasice îndrăgite precum „Kiss the Girl” și „Under the Sea”.

Filmul este produs de Miranda, Marshall, Russell Allen, John DeLuca, Marc Platt și Michael Zimmer, Allison Erlikhman lucrând ca producător executiv. Jane Goldman și David Magee au scris scenariul.

Filmul „Mica sirenă” este programat să apară în cinematografe pe 26 mai.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus