Acum citește
Jennifer Lopez se va alătura lui Richard Branson într-o călătorie extraordinară Virgin Voyages în această primăvară

Jennifer Lopez se va alătura lui Richard Branson într-o călătorie extraordinară Virgin Voyages în această primăvară

Jenny from the block este pe cale să devină Jenny dintr-un vas de croazieră, Jennifer Lopez alăturându-se unei nave speciale Virgin Voyages care va naviga în aprilie. Călătoria de cinci nopți, care va fi organizată de Lopez și organizația ei, Limitless Labs, va include experiențe inspirate de J.Lo și sesiuni cu femei antreprenoare.

Ediția specială „Limitless Voyage” va avea loc în perioada 14 aprilie – 19 aprilie la bordul companiei Scarlet Lady, Jennifer Lopez alăturându-se fondatorului Virgin, Sir Richard Branson, pentru a promova femeile și antreprenoriatul, pe linia de croazieră Travel + Leisure.

Misiunea mea a fost dintotdeauna să-mi distrez, să-mi împuternicesc și să-mi inspir fanii să-și trăiască viața fără a-și pune limite la ceea ce cred ei că pot realiza”, a spus Lopez . „Richard și cu mine împărtășim această pasiune pentru parteneriate și experiențe care aduc oamenilor bucurie și te ridică, motiv pentru care sunt atât de încântată să lucrez cu Virgin Voyages pentru a aduce Limitless Voyage pe cele șapte mări.”

Croaziera va naviga pe itinerariul Dominican Daze, cu plecare din Miami și navigare către Puerto Plata, precum și către insula privată a lui Virgin, Beach Club din Bimini.

Atât Lopez, cât și Branson se vor alătura călătoriei în prima zi, participând la o serie de evenimente.

La rândul său, Branson a spus că această călătorie a fost „oportunitatea perfectă de a lua energia și spiritul lui J Lo și împreună să creăm o călătorie diferită de oricare alta”.

Vezi și

Virgin Voyages, care acceptă doar adulții cu vârsta peste 18 ani, a fost lansată pentru prima dată din Miami, în 2021, cu nava sa de debut, Scarlet Lady. A doua navă, Valiant Lady, a fost lansată anul trecut.

Cea de-a treia navă a companiei, Resilient Lady, este de așteptat să navigheze din portul său de origine din Grecia în 2023, potrivit companiei. Nava va petrece apoi sezonul de iarnă în Caraibe și în Australia.

Linia de croazieră a colaborat pentru prima dată cu Lopez în 2022, numind-o director de divertisment și stil de viață și adăugând produsele ei JLo Beauty la bord.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus