Now Reading
Lady Gaga va juca rolul legendarei Harley Quinn în noul film din seria Joker

Lady Gaga va juca rolul legendarei Harley Quinn în noul film din seria Joker

Lady Gaga are parte de un  eveniment special-va juca rolul legendarei Harley Quinn! Pentru a sărbători Ziua Îndrăgostiților, marți, Warner Brothers a lansat imaginea oficială a celor doi actori din Joker: Folie à Deux, viitoarea continuare muzicală a filmului lui Todd Phillips, câștigător de Oscar în 2019, Joker.

Gaga a distribuit prima dată fotografia pe rețelele de socializare. Instantaneul îi surprinde pe artista care a devenit actriță și pe Joaquin Phoenix în momentele de după un sărut pasional, cu rujul ei roșu pe toată fața lui.

În film, Phoenix, în vârstă de 48 de ani, își reiterează rolul de răufăcător legendar, inamic al lui Batman, în timp ce Gaga, în vârstă de 36 de ani, o interpretează pe Harley Quinn (alias Dr. Harleen Quinzel), iubita de multă vreme a lui Joker, pe care, printr-o farsă sinistră, acesta a întâlnit-o pentru prima dată pe vremea când ea îi era psihiatru, la azilul Arkham din Gotham City.

Personajul a fost creat pentru prima dată pentru apreciatul desen animat de sâmbătă dimineața din seria animată Batmană și a devenit rapid favoritul fanilor, sărind de pe ecranul televizorului în paginile de benzi desenate. Margot Robbie a adus rolul în acțiune live, jucând-o pe Harley în Suicide Squad din 2016 și în continuarea sa din 2021 The Suicide Squad, precum și în filmul derivat al personajului, Birds of Prey (2020).

Alături de titlul oficial al filmului, Gaga a anunțat și data lansării filmului: 4 octombrie 2024.

Phillips va fi, din nou, regizorul acestui sequel. Detaliile intrigii sunt încă secrete, dar Folie à Deux face referire la o boală mintală care afectează două sau mai multe persoane, de obicei membrii unei familii apropiate, sugerând că Joker și Harley ar putea să nu fie foarte bine împreună.

See Also

Cât despre  Margot Robbie, actrița i-a dat binecuvântarea lui Gaga pentru că rolul pe care Robbie l-a lansat pe marele ecran.

Sunt foarte încânată, pentru că am spus de la bun început, tot ce vreau este ca Harley Quinn să fie unul dintre acele personaje, precum Macbeth sau Batman, care trece întotdeauna de la mare actor la mare actor”, a spus Robbie pentru MTV în octombrie 2022. .

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top