Acum citește
Musicalul „Vrăjitoarea Kera și cele 7 nestemate” se va juca la Opera Națională București

Musicalul „Vrăjitoarea Kera și cele 7 nestemate” se va juca la Opera Națională București

După două reprezentații de succes la Palatul Național al Copiilor și la Teatrul Național București, îndrăgitul și fascinantul musical Vrăjitoarea Kera și cele 7 nestemate, în regia Răzvan Oprea, se va juca, în datele de 25 și 26 februarie, la Opera Națională din București.

Cu o distribuție de excepție, din care fac parte și îndrăgiții soliști Paula Seling, Ozana Barabancea și Aurelian Temișan, spectacolul pus în scenă de regizorul Răzvan Oprea are grandoarea musical-urilor de pe Broadway: acrobați, dansatori, coregrafi, cântăreți, costume spectaculoase, efecte sceno-tehnice speciale. Toate acestea sunt în perfecta concordanță cu conceptul autorului, Cristian Faur, care, prim muzica și libretul acestui musical, ridică ștacheta calității spectacolelor pentru copii din București.

Managerul Teatrului Muzical Ambasadorii, Mihai Ciprian Rogojan, a declarat că: “Acest spectacol se va ridica la nivelul de produs premium în 25 și 26 februarie, prin prezența convergentă a tuturor factorilor necesari unui musical extravangant adresat tinerilor și copiilor. Colaborarea cu Opera Națională este de foarte bun augur. Biletele se vând extrem de bine, ceea ce demonstrează interesul publicului pentru spectacole de asemenea anvergură.”

 

 

Vezi și

Reprezentațiile de la Opera Națională din București vor avea loc în 25 și 26 februarie, ora 11:00 și vor reuni pe scenă peste 100 de artiști, inclusiv orchestra și corul Operei Naționale, sub bagheta dirijorului Ciprian Teodorașcu.

„Vrăjitoarea Kera și cele șapte nestemate” ne transpune în lumea basmului, prin cele mai reprezentative personaje ale poveștilor copilăriei: “Aladin și lampa fermecată”, “Scufița Roșie”, “Cei trei purceluși”, “Anastasia”, “Cartea Junglei”, “Albă ca Zăpada și cei 7 pitici”, “Frumoasa și Bestia” și “Omul Paianjen

Biletele pot fi achiziționate online de aici.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
1
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus