Acum citește
Teatrul Dramaturgilor Români prezintă spectacolul STOP THE TEMPO! de Gianina Cărbunariu, regia Mara Oprea

Teatrul Dramaturgilor Români prezintă spectacolul STOP THE TEMPO! de Gianina Cărbunariu, regia Mara Oprea

Vineri, 17 februarie, ora 19:00, în sala „Iosif Naghiu”, Teatrul Dramaturgilor Români, instituție publică de cultură în subordinea Primăriei Municipiului București, prezintă spectacolul STOP THE TEMPO! de Gianina Cărbunariu, regia Mara Oprea.

Un spectacol menit să ne ardă siguranțele, căci în beznă vedem cel mai bine cât de mult suntem în control, STOP THE TEMPO! spune povestea unor tineri aflați în goana nebună de a se simți vii, de a acționa tabloul de comandă al propriei existențe.

În anul în care se împlinesc două decenii de la prima montare a textului Gianinei Cărbunariu, una dintre cele mai cunoscute voci din dramaturgia românească contemporană, Teatrul Dramaturgilor Români invită publicul bucureștean să (re)descopere STOP THE TEMPO! în interpretarea actorilor Mihaela Velicu, Silvana Mihai și Vlad Ionuț Popescu.

Decorul este semnat de Gabi Albu, costumele – Diana Nistor, muzica și sound-designul – Adrian Piciorea și mișcarea scenică – Ștefan Lupu.

 Premiera oficială a spectacolului va avea loc de Ziua Mondială a Teatrului: 27 martie 2023, ora 19:00, sala „Iosif Naghiu”.

Partener media – Daily Magazine

Vezi și

 Biletele au fost puse în vânzare pe site-ul www.bilet.ro și la casa de bilete a Teatrului Dramaturgilor Români. Rezervări: 0756 021 106 / rezervari@teatruldramaturgilor.ro.

Detalii despre program și evenimente: www.teatruldramaturgilor.ro.

Teatrul Dramaturgilor Români este o instituție publică de cultură subvenționată de Consiliul General al Municipiului București.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus