Now Reading
Hotelul Sicilian unde a fost filmat serialul de succes White Lotus prezintă tuturor turiștilor o ofertă de neratat

Hotelul Sicilian unde a fost filmat serialul de succes White Lotus prezintă tuturor turiștilor o ofertă de neratat

Hotelul de patru stele San Domenico Palace din Sicilia, folosit ca decor pentru sezonul 2 al serialului de succes White Lotus de pe HBO, derulează în prezent o promoție care oferă o reducere de 25% la anumite tarife și pachete.

Situat în Sicilia, pe un deal cu vedere la Marea Ionică, clădirea a fost cândva o mănăstire în secolul al XIV-lea și primește oaspeții în postura de hotel din 1896. Cu toate acestea,  fanii serialului vor recunoaște hotelul ca fiind și platoul de filmare pentru vedete precum Jennifer Coolidge, Adam DiMarco, Tom Hollander sau Aubrey Plaza.

Oferta promoțională „Descoperă Taormina” oferă oaspeților o reducere de 25% din tariful de cazare cu mic dejun pentru rezervarea făcută cu cel puțin 14 zile înainte.

În timp ce hotelul derulează promoția pentru diverse camere și apartamente, călătorii ar trebui să verifice tariful total înainte de a-și împacheta bagajele. O analiză a tarifelor hoteliere arată că o cameră obișnuită poate începe de la 2400 USD pe noapte, iar apartamentul Princess Cecilie începe de la 6800 USD pentru anumite date, însă mai multe oferte sunt prezentate pe site-ul lor oficial.

Sezonul 2 din The White Lotus a debutat pe HBO în octombrie, cu toate acestea, în decembrie, hotelul a postat pe Instagram motivul pentru care creatorul seriei l-a ales drept una dintre locațiile de filmare.

După ce au vizitat mai mult de 30 de hoteluri diferite din sudul Franței până în sudul Italiei, Mike White și cel mai apropiat anturaj al său s-au îndrăgostit imediat de San Domenico Palace, un hotel de patru stele”, au declarat reprezentanții hotelului.

See Also

 

„‘Hotelul în sine a avut luxul, dar și acest tip de stare de spirit care era atât de unic’”, a spus Mark White, regizorul White Lotus. „‘M-am simțit ca într-un loc de unde mă puteam inspira pentru a găsi ceva ofertant vizual’”.

Hotelul este în prezent închis în pregătirea pentru deschiderea sezonului de primăvară și se va redeschide pe 14 martie 2023.

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top