Acum citește
La Zarra va reprezenta Franța la Eurovision Song Contest cu piesa „Evidemment”

La Zarra va reprezenta Franța la Eurovision Song Contest cu piesa „Evidemment”

La Zarra a lansat single-ul „Evidemment”, piesa care a fost aleasă să reprezinte Franța la Eurovision Song Contest 2023.

Cu noul ei cântec „Evidemment” (Evident), ea va dezvălui scenei din Liverpool cel mai emoționant sine muzical al ei, într-o melodie care rezonează atât ca o rugăminte, cât și ca o dorință de căutare.
Ea expune ceea ce reprezintă viața de artist. Ploaia care vine după soare, frica abisală și tentantă că cineva nu ar putea niciodată să depășească sau să egaleze măreția la care a ajuns. În mijlocul acestei disperări, ea își declară dragostea necondiționată pentru „Marea Franță”.

„Evidemment” este un single puternic ritmic, scris și compus împreună cu colaboratorul ei de încredere, Benny Adam; artist hip-hop si producător.

Vezi și

La Zarra te invită să călătorești între epoci și culturi muzicale, de la tonul serios și tragic al unei Piaf până la exuberanța hipnotică a lui Lady Gaga. Născuta în Quebec, de origine marocană, fascinata de Franța și oportunitățile ei, La Zarra ne transportă de pe un continent pe altul, între ritmuri disco și sunete electro, fără să mimeze vreun model, mereu dornica de forță și eleganță.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
1
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus