Now Reading
LIZOT x Holy Molly x Money For Nothing – “One And Only”

LIZOT x Holy Molly x Money For Nothing – “One And Only”

LIZOT și Holy Molly colaborează pentru a patra oară și lansează “One And Only”, alături de Money For Nothing. Piesa merge pe urmele colaborărilor anterioare, “Sunday Night”, “Menage a Trois” și “Back to Her”. Single-urile au depășit 70 de milioane de stream-uri pe toate platformele și au devenit hituri dance în întreaga Europă.

“One And Only” este un cântec terapeutic, care aduce laolaltă sentimente de tensiune și eliberare. Este vorba despre a-ți lua puterea înapoi, de a merge adânc înăuntrul tău și de a te vindeca.

Holy Molly spune despre piesă: „Știi când ești într-o relație fără sfârșit, dar numai unul dintre voi vrea să-i dea drumul? Când ai lucrat la ea atât de mult timp, în timp ce celălalt nu a făcut nimic, așa că te hotărăști să o închei. Și dintr-o dată partenerul tău își dă seama cât de valoros ești.

LIZOT este un duo format din producătorul german Max Kleinschmidt și DJ Patrick Art. “Weekend” este unul dintre cele mai cunoscute hituri ale duoului, cu peste 120 milioane de stream-uri, 7xGold și 4xPlatinum. La sfârșitul anului 2019, LIZOT a lansat primul lor colab cu Holy Molly, “Menage A Trois”, care s-a dovedit a fi un hit internațional, acumulând peste 50 milioane de stream-uri.

See Also

Holy Molly este o cântăreață, compozitoare și actriță, cunoscută pentru vocea ei puternică și versurile emoționante. Artista este considerată la acest moment una dintre vedetele în ascensiune ale României. De-a lungul carierei sale, a colaborat cu nume de top precum LIZOT, Olivia Addams sau Alex Parker. Ea a acumulat deja peste 80 de milioane de stream-uri pentru piesele sale, cum ar fi “Twinkle Twinkle” sau “Shot a Friend”.

Duoul londonez Money For Nothing este compus din instrumentiștii, producătorii și compozitorii Dan Priddy și Lawrie Martin. Cei doi au petrecut ultimii ani în top-lining și au produs hituri pentru artiști consacrați precum Bastille, Rag’n’Bone Man, James Arthur, James Blunt, Kygo, Sigala, Steve Aoki, Don Diablo și lista continuă!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top