Now Reading
Assassin, ultimul film cu Bruce Willis în rol principal va avea premiera la finalul lunii martie

Assassin, ultimul film cu Bruce Willis în rol principal va avea premiera la finalul lunii martie

Assassin, filmul final anunțat anterior cu Bruce Willis în rolul principal, a primit o dată oficială de lansare. Actorul, care a ajuns pentru prima dată la faimă datorită rolului său din sitcomul Moonlighting, a fost un star de acțiune și dramă încă de la rolul său principal în filmul de succes din 1988 Die Hard, deținând roluri în filme populare, inclusiv Pulp Fiction și The Sixth Sense. În martie anul trecut, familia lui Willis a anunțat că starul s-a retras din actorie după un diagnostic de afazie, iar o actualizare medicală de săptămâna trecută a dezvăluit că a fost diagnosticat și cu demență frontotemporală.
Conform Collider, Assassin este acum programat să fie lansat pe 31 martie. Filmul va fi disponibil în anumite cinematografe și VOD în aceeași zi.

Assassin este unul dintr-un șir de filme de acțiune cu buget redus pe care Willis le-a făcut la sfârșitul anilor 2010 și începutul anilor 2020. Alte titluri în acest sens au inclus Midnight in the Switchgrass, Fortress și Vendetta. Această lansare specială reprezintă lungmetrajul de debut regizoral al lui Jesse Atlas, care a scris filmul împreună cu Aaron Wolfe, adaptând scurtmetrajul din 2017 Let Them Die Like Lovers.

Filmul este centrat în jurul unei tehnologii futuriste care le permite oamenilor să efectueze misiuni sub acoperire folosind un microcip prin care aceștia preiau corpurile altor persoane. Willis îl interpretează pe Valmora, liderul operațiunii care folosește această tehnologie. Assassin îi mai include în distribuție pe Dominic Purcell din Legends of Tomorrow, Nomzamo Mbatha din America Coming 2 și Mustafa Shakir din Luke Cage.

See Also

Având în vedere că Willis a jucat în aproape două duzini de filme similare din 2020, rămâne de văzut în ce măsură Assassin poate atrage interesul publicului. Cu toate acestea, faptul că este ultimul film al renumitului actor despre care se știa că se află în producție îi poate crește statutul.  Assassin are un rating R și o durată de rulare a filmului de 88 de minute, care s-ar putea înregistra ca timpul final de acțiune pe ecran al lui Willis înainte de pensionarea completă. Acesta va servi, de asemenea, drept onorare a moștenirii lui Willis la Hollywood, care se întinde pe trei decenii.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
1
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top