Now Reading
Rihanna va cânta live la Premiile Oscar 2023

Rihanna va cânta live la Premiile Oscar 2023

Rihanna trece de la super show-ul din pauza Super Bowl la scena super-elitistă de la Hollywood, deoarece urmează să cânte la viitoarele premii Oscar ce vor avea loc pe 12 martie la Dolby Theatre din Los Angeles.

Superstarul pop urmează să cânte hit-ul „Lift Me Up”, nominalizat la Oscar, inclus pe coloana sonoră a filmlui Black Panther: Wakanda Forever.

Pe lângă faptul că a ajuns pe locul 2 în Billboard Hot 100 la data lansării sale din luna octombrie, piesa nominalizată  la secțiunea Cel mai bun cântec original – realizat în colaborare cu regizorul Ryan Coogler, rapperul Tems și producătorul Ludwig Göransson – a marcat și mult așteptata revenire a Rihannei la  muzica pop, fiind primul ei single solo din ultimii șase ani.

Momentul live al Rihannei vine la exact o lună de la spectacolul din pauza Super Bowl, din 12 februarie, care a atras 118,7 milioane de telespectatori, a obținut recenzii pozitive de la fani și critici și a fost și momentul surpriză al artistei de anunțare a celei de-a doua sarcini.

See Also

Vom reveni cu detalii.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top