Now Reading
Sam Smith – posibilă nouă apariție în cadrul And Just Like That, sequel-ul succesului mondial Sex and the city

Sam Smith – posibilă nouă apariție în cadrul And Just Like That, sequel-ul succesului mondial Sex and the city

Sam Smith și-a anunțat apariția în sezonul doi al serialului And Just Like That, printr-o postare pe conturile de Instagram oficiale ale artistului și ale producției de pe Hbo Max, continuarea legendarului Sex and the city.

În prima imagine, îl putem vedea pe artist gesticulând semnul păcii în timp ce își scoate capul dintr-o rulotă din New York, iar în a doua imagine, cântărețul britanic,  îmbrăcat lejer în blugi albaștri și un pulover gros, gri, stă așezat pe un scaun pliant în afara rulotei sale.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

See Also

 

 

 

 

Plănuim ceva Unholy pe platou”, a scris Sam în postare, făcând referire la hitul său mondial cu același nume.

Mai multe detalii despre apariția vedetei câștigătoare a unui premiu Grammy nu au fost încă dezvăluite. Nu este clar dacă Sam Smith se va portretiza pe sine sau un personaj sau dacă apariția va fi un cameo sau un rol mai substanțial.

Filmările pentru cel de-al doilea sezon au început în octombrie, iar vedetele serialului, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis, sunt frecvent surprinse de paparazzi care filmează serialul.

Pe lângă Sam, noii veniți pentru sezonul doi îi includ pe Tony Danza în rolul tatălui lui Che și John Corbett în rolul iubirii lui Carrie Bradshaw, Aidan Shaw, personajul interpretat și în Sex and the City.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top