Now Reading
Trupa RBD relansează single-ul Siempre he estado aqui și se pregătește de un nou turneu american

Trupa RBD relansează single-ul Siempre he estado aqui și se pregătește de un nou turneu american

Joi seară, grupul pop mexican RBD a relansat „Siempre He Estado Aquí”, single-ul unic pe care l-au lansat în 2020, când patru dintre membri s-au reunit pentru prima dată. Noua variantă include vocea lui Dulce María, care s-a alăturat reuniunii oficiale a grupului în acest an.

„Întotdeauna am fost aici/Nu te-am uitat niciodată/Pentru că o dragoste atât de mare nu a plecat niciodată/Am fost întotdeauna aici”, cântă grupul în refrenul piesei.

Versurile „Siempre He Estado Aquí” prezintă referiri la unele dintre cele mai mari hituri ale grupului de-a lungul carierei lor, inclusiv „Sálvame”, „Quédate en Silencio” și „Enséñame”, printre altele.

Relansarea piesei vine la aproximativ o lună după ce cinci dintre membrii inițiali – Dulce Maria, Anahi, Maite Perroni, Christian Chavez și Christopher von Uckermann – au anunțat un turneu de reuniune la 15 ani de la desființarea grupului.

Muzica RBD a trăit în tot acest timp în inimile fanilor noștri”, a spus Dulce María pentru Rolling Stone luna trecută. „Dar în 2020, când muzica noastră a fost lansată pe serviciile de streaming, a avut loc un boom. Când RBD era ceea ce era, nu existau servicii de streaming, doar CD-uri. Acum că cei mai tineri pot asculta piesele noastre, nostalgia a renăscut.”

Trupa RBD a anunțat pentru prima dată că o reuniune va avea loc luna trecută, când cei cinci membri care s-au întors – minus Alfonso Herrera, care nu se alătură grupului de data aceasta – au postat câte un videoclip care a îmbinat clipuri din Rebelde cu un mesaj personal, subtitrând „Soy Rebelde”, sloganul trupei.

See Also

A fost frumos să știm că oamenii păstrează grupul în inimile lor”, a spus Anahí pentru Rolling Stone. „Să trăiesc acest moment cu colegii mei este magie pură.”

Grupul va pori într- un turneu în SUA, debutând cu El Paso, Texas, pe 25 august, traversând țara și oprindu-se în orașe precum Miami, Las Vegas, Chicago, Los Angeles și New York City. De asemenea, vor concerta o perioadă în America Latină, susținând trei spectacole în Mexic, două în Brazilia și trei în Columbia.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top