Now Reading
Noi imagini oficiale din filmul “Renfield” – noul film produs de Universal în care Nicholas Cage reinterpretează faimosul personaj Dracula

Noi imagini oficiale din filmul “Renfield” – noul film produs de Universal în care Nicholas Cage reinterpretează faimosul personaj Dracula

Mai sunt câteva luni până când Nicolas Cage își va aduce interpretarea sa unică a faimosului personaj Dracula pe ecrane, o dată cu lansarea filmului Renfield, cea mai recentă încercare a Universal de a reînvia marca „monștrilor” legendari pentru o nouă generație. Revista Total Film din această lună a dezvăluit noi imagini din film care cu siguranță vor stârni apetitul vizionării în cinema.

Renfield este descris de scriitorul Ryan Ridley drept „o comedie la locul de muncă”, ceea ce oferă imediat o idee despre cât de diferită este franciza Dracula de acest film. Cu toate acestea, cea mai mare diferență este că accentul este pus direct pe personajul din titlu, Renfield, care anterior a apărut în umbra lui Dracula în alte adaptări. Povestea, creată de mintea lui Robert Kirkman (The Walking Dead), îl vede pe Renfield într-un New Orleans modern, decis că s-a săturat să fie prins într-o relație de lucru toxică cu șeful său.

Ridley a declarat –  Robert Kirkman a venit la mine cu o idee. În momentul în care am auzit-o, am știut ce va fi acest film. Un blockbuster de supererou, diferit față de orice altă franciză. O producție mult mai ciudată decât se așteaptă oricine. Este un film de acțiune-horror și este o comedie la locul de muncă. Este o comedie Dracula despre Renfield.

În această poveste modernă despre servitorul loial al lui Dracula, Nicholas Hoult joacă rolul lui Renfield, asistentul torturat al celui mai narcisist șef din istorie, Dracula (interpretat de Nicolas Cage). Renfield este forțat să-i procure prada stăpânului și să-și îndeplinească toate poruncile, oricât de înjosit ar fi. Dar acum, după secole de servitute, Renfield este gata să vadă dacă există o viață în afara umbrei Prințului Întunericului. Dacă poate să pună capăt codependenței.

Filmul este regizat de Chris McKay (The Tomorrow War, LEGO Batman Movie) și îi include în distribuție pe Awkwafina (The Farewell, Shang-Chi and the Legend of Zece Rings), Ben Schwartz (Sonic, The Afterparty) și Adrian Martinez (The Secret Life of Walter Mitty, Focus).

Când vine vorba de interpretarea unei game variate de personaje care domină ecranul, Nicolas Cage a jucat o serie de roluri colorate și excentrice, dar pentru rolul lui Dracula s-a inspirat de la unul dintre maeștri.  Actorul a declarat anterior:

„Am avut mult ajutor. Au fost o mulțime de oameni super-talentați în acest film care au ajutat la proiectarea aspectului. Am vrut să fie mai mult un omagiu, mai mult Christopher Lee. L-am favorizat pe Christopher Lee ca Dracula și mi-a plăcut genul lui de coafură din anii șaizeci, dar garderoba, costumele, inelele, toate sunt creație din 2023.”

See Also

Cu toate acestea, Cage s-a grăbit să sublinieze că de data aceasta, Dracula nu este punctul central al filmului și are doar un timp limitat de ecran. El a adăugat:

Este într-adevăr filmul lui Nick Hoult și este despre Renfield. Nu este timp în cele 2 ore de narațiune pe ecran pentru a săpa adânc în patosul lui Dracula în sine. Nu este vorba despre asta. Însă am suficient timp pe ecran pentru a putea încerca să dezvolt personajului într-un stil pop-art care, sperăm, va fi o contribuție bună pentru ceilalți interpreți care au avut propria părere asupra acestui personaj legendar atât în literatură, cât și în cinema.”

Renfield este așteptat să fie lansat în cinematografe pe 14 aprilie 2023.

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top